Trabzonspor'a İsviçreli sol bek

Trabzonspor'a İsviçreli sol bek
Luis Ibanez'in ayrılması sonrası takıma sol bek takviyesi yapmak isteyen Trabzonspor'un gündemine Young Boys'tan Loris Benito girdi.

Sözleşmesi biten veya kiralık oyuncular peşinde olan Trabzonspor çalışmalarını sürdürüyor. Fransa'dan gelen iddiaya göre Fırtına, İsviçre ekiplerinden Young Boys'ta oynayan ve sözleşmesini uzatmama kararı alan Loris Benito ile ilgileniyor.

Arjantinli sol bek Luis Ibanez' ile yolların ayrılması sonrasında sadece Filip Novak'ın kaldığı mevkiyi doldurma çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'a İsviçre'den takviye gelebilir. Young Boys'la sözleşmesini uzatmama kararı alan sol bek Loris Benito için Bordeaux'nun teklifte bulunduğu ancak Trabzonspor'un da oyuncunun menajeriyle bir görüşme yaptığı ifade edildi. 27 yaşındaki sol bekin haziran ayı ortasına kadar kararını vereceği bildirildi.

loris benito

 

Loris Benito kimdir?

7 Ocak 1992 tarihinde Aarau'da dünyaya gelen Loris Benito futbola Aargau U21 takımında başladı. Bu kulüpte profesyonel olan sol bek, Zürich'e ilk transferini yaptı. İlk yurt dışı deneyimini Benfica ile yaşayan tecrbüeli oyuncu 2015-2016 sezonunda Young Boys'a transfer oldu. Kariyerinde 2 İsviçre ve 1 Portekiz şampiyonluğunun yanısıra 1 de Portekiz Kupası bulunan 27 yaşındaki futbolcu bu sezon 42 maça çıktı ve 1 gol, 6 asistlik performans sergiledi. Loris Benito aynı zamanda İspanya vatandaşı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.