Trabzonspor'a La Liga'dan Brezilyalı yıldız: Naldo

Trabzonspor'a La Liga'dan Brezilyalı yıldız: Naldo
Papy Djilobodji transferinde sona ulaşamayan Trabzonspor aradığı stoperi La Liga'da buldu. Bordo mavililer İspanya'nın Espanyol takımında forma giyen Naldo ile görüşmelere başladı. Brezilyalı oyuncunun iki gün içerisinde takıma katılması bekleniyor.

Stoper hattına takviye yapmak isteyen Trabzonspor'un Papy Djilobodji ile görüşmelerinden sonuç çıkmamış ve Senegalli futbolcu Almanya'da oynamak istediğini belirtip bordo mavililerin teklifini reddetmişti. Yeni bir isim arayışına giren ve rotayı Güney Amerika'ya çeviren Fırtına aradığı İpsanya'da buldu. Espanyol'un Brezilyalı futbolcusu Edinaldo Gomes Pereira Naldo için son iki günde uğraş verecek olan Fırtına sonuç almak ve transferi kiralık olarak bitirmek istiyor.

Edinaldo Gomes Pereira Naldo kimdir?
25 Ağustos 1988 yılında gözlerini Santo André'de açan Naldo futbola União São João'da başladı. Sırasıyla Ponte Preta, Cruziro, Gremio, Granada, Udinese, Getafe, Sporting Lizbon ve Krasnodar formaları giyen Brezilyalı futbolcunun son durağı Espanyol oldu. Kariyerinde milli maça çıkmayan Naldo, Espanyol formasını 17 kez terletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.