Trabzonspor'a Norveç'ten kötü haber

Trabzonspor'a Norveç'ten kötü haber
Rizespor'u yenerek moral bulan ve yarın oynayacağı Hatayspor maçına hazırlanan Trabzonspor'da ocak ayı transfer dönemi harekatı sürüyor. Bordo mavililerin listesindeki ilk iki isim olduğu iddia edilen Kasper Junker ve Philip Zinckernagel ile ilgili kötü haberler geldi.

Bu sezon Norveç liginde daha önce eşi benzeri görülmemiş bir şampiyonluğa imza atan ve tarihinde ilk defa mutlu sona ulaşan Bodo Glimt'te iki yıldız isim Zinckernagel ve Junker Trabzonspor'un listesine girmişti. Bordo mavililer ocak ayından itibaren imza attırarak takıma kazandırmak istediği iki futbolcu için girişimlere başlamıştı. Sağ kanat ve santrafor mevkileri için yapılacak takviyeler konusunda elini çabuk tutmak isteyen Fırtına'ya kötü haber geldi. Hem de iki oyuncudan da...

Zinckernagel'in hedefi farklı!

Sarı siyahlı ekipte attığı gollerle tarihe geçen Danimarkalı futbolcu başarılı dönemin ardından rotasını Norveç dışına çevirmeyi planlıyor. Ancak bu durum Türkiye'den yana değil. 26 yaşındaki futbolcunun hedefi dünyanın en büyük beş ligi. Eğer bu görüşmelerden sonuç çıkmazsa kendisine en uygun sözleşme veren kulüple anlaşmak amacında. Şu anda İspanyol ve Arap kulüplerinin kendisiyle ilgilendiği öğrenildi. Hatta Zinckernagel Arabistan'dan gelen 1.2 milyon euroluk yıllık ücreti reddetti.


Junker kalacak

Tıpkı Zinckernagel gibi Danimarkalı olan ve takıma can veren isimlerin başında gelen Kasper Junker'de de durumlar iyi değil. Sebebi ise deneyimli oyuncunun kalma ihtimali. Ülkesinde geçirdiği futbol hayatının ardından Norveç'te kendisini bulan golcü futbolcu, futbol hayatını burada sürdürmeye sıcak bakıyor. Kendisini Trabzonspor haricinde isteyen takımların da olduğu öne sürülüyor.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.