Trabzonspor'a sambacı stoper: Nino

Trabzonspor'a sambacı stoper: Nino
Gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen ve ilk iki hamlesini gerçekleştiren Trabzonspor genç oyuncularla ilgilenmeye devam ediyor. Bordo mavililerle ilgili olarak son iddia ise Brezilya'dan geldi. Brezilya'da yayın yapan lance.com.br web sitesi Fırtına'nın, Fluminense'de forma giyen Nino ile ilgilendiğini yazdı.

Dün gece saatlerinde Stiven Plaza ve Anders Trondsen ile transfer sezonunu açan Trabzonspor'da çalışmalar tüm hızı ile sürüyor. Bordo mavililer dünyanın birçok yerindeki oyuncularla temasa geçerken genç isimler ön plana çıkıyor. Son iki transfer döneminde Güney Amerika ile ilgili mesaisini de yoğunlaştıran Karadeniz temsilcisinin gündeminde Fluminenseli Nino olduğu öne sürüldü.

Haberde yer alan ifadeye göre Trabzonspor'a temsilciler aracılığı ile Nino'nun önerildiği ve bordo mavililerin de önümüzdeki günlerde teklif yapabileceği belirtildi. Ayrıca teklifin de 2-3 milyon euro bandında olması halinde Fluminense'nin bu şartı kabul edebileceği ifade edildi. Kariyerinde 99 maça çıkan 23 yaşındaki futbolcu Brezilya U23 Milli Takımı formasını da 5 kez terletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.