Trabzonspor'a transferde 1 iyi, 1 kötü haber

Trabzonspor'a transferde 1 iyi, 1 kötü haber
Molde'yi eleyerek Roma'nın rakibi olan Trabzonspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Bordo mavililerde teknik direktör Abdullah Avcı'nın istediği iki isimden bir iyi bir de kötü haber geldi.

UEFA Konferans Ligi'nde ülkemizi temsil eden ve dün play-off elemelerine kalarak milyonlara büyük bir sevinç yaşatan Trabzonspor'da transferler tüm hızı ile sürüyor. Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda hareket eden yönetim, bir süredir görüştüğü iki isimle temaslarını sıklaştırmıştı. O isimlerden biri olumlu dönüş yaparken diğerinde ise masadan kalkıldı.


 


Vazgeçtiler!

Trabzonspor, transfer etmek istediği Club Brugge'ün stoperi Simon Deli'den vazgeçti. Aslında her konuda anlaşma sağlanmıştı ancak 29 yaşındaki Fildişili savunmacının menajeri, Adana Demirspor'a giderek "250 bin euro fazla verin size gelelim" teklifi yaptı. Demirspor'un başkanı Ethem Sancak, Ahmet Ağaoğlu'na durumu bildirince, başkan bu transfer defterini anında kapattı.
 

gaston silva


"Eğer Trabzonspor'dan bahsediyorsak..."

La Liga’da Huesca ile yollarını ayıran sol bek Gaston Silva ile Trabzonspor’un ilgilendiği duyuruldu. Calciomercato’ya konuşan futbolcunun menajeri Juan Arandilla, “Türkiye’den gelen bir teklifi değerlendiriyoruz. Gaston, Türk futbolunu gerçekten seviyor. Özellikle de Trabzonspor gibi önemli ve harika bir takımdan bahsediyorsak” sözleriyle açık kapı bıraktı. 27 yaşındaki Uruguaylı sol bek, 19 kez milli formayı giydi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.