Trabzonspor'a yazılan Giakoumakis'in transferinde son durum ne? 21 Mayıs Cuma Trabzonspor transfer haberleri

Trabzonspor'a yazılan Giakoumakis'in transferinde son durum ne? 21 Mayıs Cuma Trabzonspor transfer haberleri
Transfer çalışmaları kapsamında temaslarını sürdüren Trabzonspor'da gündeme geldiği iddia edilen isimlerden biri de Hollanda'da gol krallığı yaşayan Georgios Giakoumakis'ti. Yunan golcüyü kadrosuna katması için harekete geçtiği iddia edilen bordo mavililerin bu transferdeki şansı nasıl? sorusu da merak konusu.

Gelecek sezon Abdullah Avcı ile şampiyonluk isteyen Trabzonspor'da dört koldan bir transfer operasyonu yürütülüyor. Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi teknik heyetten gelen rapor doğrultusunda belirlenen isimlere yöneldi ve görüşmeler sürüyor. Hem yurt içi hem de yurt dışından onlarca temasta bulunuluyor. Şampiyonluk mücadelesi vermek isteyen Fırtına geride kalan sezon en çok yara aldığı santrafor mevkisine de sükseli bir takviye yapmak amacında. Gündeme gelen son isim ise VVV Venlo forması giyen Georgios Giakoumakis oldu. Peki Trabzonspor'un bu transferdeki şansı ne? Detayları sizler için hazırladık.


Takımı küme düştü

Yunan golcü bu sezon Eredvisie'de 26 gol atarken rakipleri ile arasında önemli bir fark vardı. Sezon boyunca devam ettirdiği formu ile VVV Venlo'yu ligde tutabilecek mi sorusunun yanıtı merak konusu olmuştu ancak son sarı siyahlılar küme düştü. Bu fantastik formu ile birçok takımın da listesinde bulunan Yunan futbolcu takımından ayrılacak. Kulüp de bu gerçekle yüzleşti ve artık satışına onay verildi.


Stada yatırım

Geçtiğimiz günlerde toplanan VVV Venlo Yönetim Kurulu'ndan Giakoumakis'in satılması yönünde karar çıktı. Yıldız futbolcunun onlar için satışı gelirin yanısıra yapılacak yeni stada da kaynak aktarılması demek. Hollanda basınında yer alan haberlere göre yönetim taraftarlarına karşı olarak yıldız forvetin satışı ile açılacak bütçenin bir bölümünü de yeniden üst lige çıkabilmek için kullanılacağı yönünde söz verdi. Tüm bunlar ele alındığında 26 yaşındaki futbolcu takımdan ayrılacak.


Sorun var!

Trabzonspor'un istediği iddia edilen Giakoumakis için konuşulan 5 milyon euro limiti Trabzonspor için oldukça zor bir seviye. Ancak taksitlerle ödenebileceğıne karar verilirse limit konusunda insiyatif alınabilir. Bu da kendini sadece Hollanda'da bulan ve tek sezonu olan bir oyuncu için kullanılmayabilir. Diğer yandan golcü futbolcuya İngiltere, Almanya ve Katar'dan da teklif var. Sezon ortasında Güney Kore'den gelen teklifi de futbol tutkusu olan bir yerde oynamak istemesi nedeniyle reddetti. Fiyatın yanısıra diğer taliplerin de bulunması sorun çıkaracaktır. Bakasetas'ın bordo mavili formayı giymesi maddi boyut aşıldıktan sonra ibreyi Fırtına'ya çevirebilir.


Trabzonspor'un gündeminde kimler var?

Taraftarlarına Bruno Peres ve Gervinho ile iki mutlu haber veren Trabzonspor'da hız kesmeyen harekat devam ediyor. Caulker ile görüşmelerini sürdüren bordo mavililer 31 Mayıs'ın ardından Koita'ya da imza attıracak. Sörloth temasları sürse de bu transfer zor. Meling için pazarlıklarda mesafe kat edilmesi bekleniyor. Kaleci transferinde ise Mert Günok diğer adaylardan önde.BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.