Trabzonspor'a yeni sambacı: Willian Arao

Trabzonspor'a yeni sambacı: Willian Arao
Trabzonspor transfer çalışmalarını sürdürürken farklı isimler gündeme gelmeye devam ediyor. Bordo mavililer son olarak Willian Arao için temaslara başlayacak.

Orta sahadaki üç yıldızını gönderme ihtimali bulunan Trabzonspor'da bu bölgenin yeniden yapılandırılması için yoğun mesai harcanıyor. Sosa, Kucka ve Onazi'nin satılması halinde orta sahaya en az iki oyuncu takviye etmesi beklenen Fırtına ilk kararını verdi.

Aranan kan Brezilya'da bulundu
Trabzonspor orta sahasını güçlendirecek ilk isim olarak Willian Arao'yu belirledi. 25 yaşındaki futbolcu Flamengo forması giyiyor. İlk etapta bonservisini almak yerine kiralanacak olan Brezilyalı oyuncu için olumsuz bir yanıt gelirse tüm hakları için girişim yapılacak.

willian arao trabzonspor transfer

Değeri 2 milyon euro
Flamengo ile sözleşmesi gelecek sezon sonunda tamamlanacak olan Willian Arao'nun piyasası 2 milyon euro civarında gösteriliyor. Boyu 1.81 olan sambacı konusunda ilerleyen günlerde gelişmeler yaşanması bekleniyor. Brezilyalı futbolcunun adı geçtiğimiz sezon Galatasaray ile de anıldı. Brezilya Serie A'da 94 maça çıkan Arao, bu periyotta fileleri 6 kez sarsarken, 6 da asist yaptı. Arao'yu Fırtına birkaç kez izlemiş.

Farklı isimler de var
Bordo-mavililerin orta sahada birçok alternatif isimle daha temas halinde olduğu ve bu isimler arasında Jameiro Monteiro, Mehdi Abeid gibi oyuncular var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.