Trabzonspor Adana Demirspor muhtemel 11'leri belli oldu!

Trabzonspor Adana Demirspor muhtemel 11'leri belli oldu!
Spor Toto Süper Lig'de 25'inci haftanın en çekişmeli maçlarından birine sahne olacak Trabzonspor - Adana Demirspor karşılaşması için geri sayım başladı. Evinde Ümraniyespor'a 2-1 yenilerek 36 maçlık seriyi sonlandıran bordo mavililer yeni bir sayfa açmak isterken Mavi Şimşekler ise ilk yendiği rakibini yeniden mağlup etmek amacında. Trabzonspor Adana Demirspor muhtemel 11'leri belli oldu. İşte Abdullah Avcı'nın muhtemel 11'i.

Spor Toto Süper Lig'de yeni hafta heyecanı yaşanıyor. Son şampiypn unvanı ile başladığı sezonda istediği sonuçları alamayan Trabzonspor, son olarak 36 maçtır evindeki yenilmezlik serisini de sona erdirmişti. Ümraniyespor yenilgisi sonrasında yenibir sayfa açmak isteyen bordo mavililerin hafta sonunda sahaya çıkacağı kadro da merak konusu oldu. Abdullah Avcı'nın muhtemel 11'i haberimizde yer alıyor.


Trabzonspor'un muhtemel 11'i

Geçen hafta Ümraniyespor maçı öncesinde kadrodan çıkarılan Anastaios Bakasetas ile karşılaşma sırasında sakatlanan Trezeguet'in durumunun merak konusu haline geldiği günlerde Abdullah Avcı'nın Adana Demirspor maçı muhtemel kadrosu belli oldu.

Trabzonspor'un sahaya çıkması beklenen kadro şu şekilde; Uğurcan, Peres, Bartra, Denswil, Larsen, Siopis, Visca, Markovic, Abdülkadir, Gomez.



 

Orhan Ak çıkacak

Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun istifasını sunup kulübü kongreye götürmesinin ardından Abdullah Avcı dönemi de sona erdi. Avcı'nın ardından takımın başında sahaya yardımcılığını yapan Orhan Ak çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.