Trabzonspor ağır yaralı! Sakatlık ve ceza...

Trabzonspor ağır yaralı! Sakatlık ve ceza...
Süper Lig'de 11. haftanın açılış maçında Çaykur Rizespor'u 2-1 yenen Trabzonspor puanını 27'ye çıkarmayı başardı ancak zorlu Beşiktaş derbisi öncesinde Gervinho'nun sakatlığı ve Edgar'ın cezalı duruma düşmesi coşkulu bir galibiyet sevincinin buruk yaşanmasına neden oldu.

Sezon başından bu yana neredeyse maça çıkamayan Koita'nın yanı sıra, Trondsen ve Abdülkadir Parmak'in yaşadığı problemlerin ardından Bruno Peres'ten uzun süre faydalanamayacak olan Trabzonspor'da Nwakaeme ve Bakasetas da sakatlıkları ile Göztepe maçındaki yerlerini alamamıştı. Dün Çaykur Rizespor ile oynanan mücadelede Nijeryalı yıldız ve Yunan maestro oyuna sonradan girdi ve skrou 2-1'e getirerek galibiyetin alınmasında rol oynadı. Ancak bu kez de Gervinho sakatlandı. Fildişili yıldız ters adım atmasından sonra reklam panolarına çarptı ve yerde kaldı. Çarpraz bağları kopan tecrübeli yıldızın 6-7 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor. Takımda birçok oyuncunun sakatlıklarla boğuşması taraftarın ve teknik heyetin tadını kaçırdı. Mücadeleye devam etmekta olan Fırtına gelecek hafta Beşiktaş deplasmanında 3 puan mücadelesi verecek.

Bruno Peres ve Gervinho ile sağ hattı yeniden inşa etmesi gereken Abdullah Avcı'nın Dorukhan ve Abdülkadir Ömür'e şans vermesi bekleniyor.

Diğer yandan sezonun başından bu yana dakika kaçırmayan Edgar Ié gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü ve İstanbul'da oynanacak derbide sahada yerini alamayacak. Yerine Hüseyin Türkmen'in oynaması yüksek ihtmal olarak gözüküyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.