Trabzonspor Anastasios Bakasetas'ın fiyatını belirledi! Menajeriyle görüştüler

Trabzonspor Anastasios Bakasetas'ın fiyatını belirledi! Menajeriyle görüştüler
Transferin gözde isimlerinden biri olan Bakasetas için Trabzonspor harekete geçti. Yunan oyuncu için istenen fiyat menajerine iletildi: 12 milyon euro.

Geride kalan sezonki performansıyla adından söz ettiren ve birçok Avrupa kulübünün peşine düştüğü Anastasios Bakasetas her geçen gün transferde daha da çok konuşuluyor. Yunan maestro özellikle İtalyan ekipleri tarafından kıskaca alınırken yönetim de kendi açısından en iyi karla satmak istediği oyuncusu için fiyatı belirledi. Menajeri aranan yıldız futbolcu için KAP'a bildirilen sözleşmede yer alan 12 milyon euroluk serbest kalma maddesi talep edildi. Aşağısındaki öneriler ise dikkate alınmayacak.


Fiorentina devrede

Yunan orta sahanın menajeri Dimitriadis Christos, oyuncusuyla ilgili teklif getirebileceğini yönetime bildirdi. Bunun üzerine kulüp beklemeye geçti. Sabah'ın haberine göre; Menajerin İtalya'dan bazı takımlarla temas halinde olduğu öğrenilirken, sözleşmesinde '12 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesi olan Yunan yıldız için kabul edilebilecek bir rakam gelmesi halinde transferine izin verileceği kaydedildi. Fırtına şimdi Baka'nın ayrılması ihtimaline karşı bu bölge için arayışlarına başladı. 29 yaşındaki yıldızın adı daha önce İtalyan ekibi Fiorentina ile anılmıştı. Yunan futbolcu ülkesinin milli takımında 49 maçta boy gösteren Bakasetas, 8 gollük katkı verdi.

bakasetas



Anastasios (Tasos) Bakasetas kimdir?

Anastasios Bakasetas (Yunanca: Αναστάσιος Μπακασέτας; d. 27 Haziran 1993, Korint) Yunan millî futbolcudur. Süper Lig takımlarından Trabzonspor'da forma giymektedir. Aynı zamanda Yunanistan millî futbol takımının kaptanıdır. 30 Ocak 2021 tarihinde 3 milyon Euro bonservis karşılığında Alanyaspor'dan Trabzonspor'a transfer olmuştur. 3,5 yıllık sözleşme imzalayan oyuncu, yıllık 1.250.000 Euro kazanacaktır. Serbest kalma bedeli ise 12.000.000 Euro olarak belirlenmiştir. Oyuncunun sonraki satışında bonservisini %20'si Alanyaspor'undur. Trabzonspor 2021-22 sezonunda Süper Lig şampiyonluğu kazanmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.