Trabzonspor Antalyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda - İlk 11'ler

Trabzonspor Antalyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda - İlk 11'ler
Rıza Çalımbay ile çıktığı son 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek zrivedeki kayıplarla da ligin ilk yarısını iyi bir notkada bitirmek isteyen Trabzonspor, tecrübeli teknik adamın eski takımı Antalyaspor'u Trabzon'da ağırlıyor. Mücadeleyi kazanarak yakaladığı çıkışı devam ettirmek amacında olan bordo mavililerin en büyük destekçisi ise taraftarı olacak. Sahaya çıkacak olan kadrolar da maç kadar ilgi çekici ve sürekli araştırılıyor. Peki Trabzonspor Antalyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda yay

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftası bu akşam Trabzon ve Antalya'da oynanacak mücadelelerle son bulacak. Bunlardan biri Trabzonspor ile Antalyaspor arasında oynanacak karşılaşma. Bordo mavililer ilk yarı öncesindeki son dört karşılaşmasından galibiyet alarak devre arasına umutlu girmek ve yapacağı transferlerle de zirve yürüyüşüne katılmak istiyor. Kırmızı beyazlılar da içinde bulunduğu küme düşme hattından kurtularak yeni bir sayfa açma amacında. Karşılaşma öncesi yayın bilgileri ve kadrolar haberimizde bulunuyor.

Süper Lig'in 14. haftasında bugün sahasında Antalyaspor'u konuk edecek Trabzonspor, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde bu sezon bir ilki gerçekleştirmeye çalışacak. Ligin 9. haftasındaki Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesi göreve başlayan Çalımbay yönetiminde bordo-mavililer, 5 lig maçında 3 galibiyet, 1 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı. Çalımbay ile ligin 12. haftasında Osmanlıspor'u sahasında 4-3, 13. haftada Demir Grup Sivasspor'u deplasmanda 2-1 mağlup ederek çıkışa geçen Karadeniz ekibi, Antalyaspor'u da yenmesi halinde bu sezon ilk kez 3 maç üst üste galibiyet elde etme başarısı gösterecek. Medical Park'ta saat 20.00'de oynanacak karşılaşma beIN SPORTS 1'den yayınlanacak. Mücadeleyi hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

Karadeniz ekibinde karşılaşma öncesi Uğur Demirok ve Jose Sosa'nın sakatlıkları sürüyor. Bu arada, Uğur Demirok'un yanı sıra Yusuf Yazıcı, Olcay Şahan, Juraj Kucka, Matus Bero ve Burak Yılmaz sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Bu oyuncular, bugün kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve 15. haftadaki Kasımpaşa karşılaşmasında forma giyemeyecek.

trabzonspor antalyaspor

TRABZONSPOR - ANTALYASPOR

STAT: Medical Park
HAKEM: Yaşar Kemal Uğurlu

SAAT: 20.00
YAYIN: beIN SPORTS 1

TRABZONSPOR: Onur, Pereira, Hubocan, Durica, Mas, Okay, Onazi, Yusuf, Castillo, Burak, N'Doye.
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay

ANTALYASPOR: Ferhat, Celustka, Diego, Chibo, Sakıb, Vaingueur, Charles, Nasri, Maicon, Deniz Kadah, Eto'o.
TEKNİK DİREKTÖR: Leonardo

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.