Trabzonspor Bakary Kone'ye kavuşuyor

Trabzonspor Bakary Kone'ye kavuşuyor
Trabzonspor yeni sezonun ilk transferini bugün veya yarın bitirmeye hazırlanıyor. Bordo mavililer Malaga'da forma giyen Burkina Faso Milli Takımı oyuncusu Bakary Kone ile anlaşma sağladı. İspanyol ekibi ile de mütabakata varmak için çalışmalarını sürdüren yönetim işi kısa sürede bitirmek istiyor.

Başkan Ahmet Ağaoğlu her ne kadar isimleri yalanlasa da stoper arayışında yoğunlaştığı isimler belli olan Trabzonspor'da ilk imza geliyor. Bir süredir görüşme yapılan Bakary Kone ile el sıkışan bordo mavililerin çabası bir yana, taraftarlar da tecrübeli futbolcu için seferber oldu. Afrikalı yıldızı takımlarında görmek isteyen bordo mavililer Bakary Kone'ye gönderdiği "Türkiye'ye ne zaman geleceksin ve Trabzonspor'a gel" mesajlarına karşılık aldı. Kone bir taraftara "Çok yakın zamanda geleceğim" şeklinde yanıt verdi. Cuma günü transfer açıklayabileceklerini açıklayan Başkan Ağaoğlu'nun ardından bu gelişmenin yaşanmasıyla gözler yarına çevrildi.

Kaminski de istiyor
Geniş olmasa da önemli bir havuzdan oyuncu takibinde bulunan Trabzonspor'da Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu Kone'nin izlenen futbolculardan biri olduğunu açıkladı. Kone için Malaga ile görüşmeler hız kazanırken 30 yaşındaki Afrikalı oyuncunun bonservisini 800 bin euro olarak belirleyen İspanyol temsilcisine 500 bin euro önerildi. Oyuncunun da gelmek istemesi nedeniyle transfer görüşmelerinin önümüzdeki günlerde daha da hareketlenmesi bekleniyor. Bu arada Trabzonspor'a gelmek isteyen Kaminski'nin de kulübüyle görüşerek, transfer görüşmelerinde kolaylık sağlamasını isteyeceği öğrenildi.

BAKARY KONE KİMDİR?
Doğum tarihi: 27 Nisan 1988
Doğum yeri: Burkina Faso
Boy: 1.88
Mevki: Stoper

PROFESYONEL KARİYERİ
Yıl Takım Maç Gol
2016-11 Guingamp 94 4
2011-16 O. Lyon 141 8
2016- Malaga 7
2017-18 Strasbourg (K) 33 1

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.