Trabzonspor Başakşehir Süper Kupa canlı izle | A Spor canlı izle

Trabzonspor Başakşehir Süper Kupa canlı izle | A Spor canlı izle
Ligde yakaladığı çıkışla birlikte Abdullah Avcı döneminde önemli bir başarı yakalayan ve son Türkiye Kupası'nın sahibi Trabzonspor ile geçen sezonu ilk sırada tamamlayarak tarihinde ilk kez şampiyonluk sevinci yaşayan Başakşehir Süper Kupa'da karşı karşıya geliyor. İki ekibin daha önce Katar'da oynanması planlanan ancak koronavirüs sebebiyle İstanbul'a alınan mücadelesi taraftarlar ve futbol severler tarafından da ilgiyle izlenecek. Trabzonspor Başakşehir canlı izle seçenekleri ve A Spor izle alternatifleri

Ligde yakaladığı çıkışla birlikte Abdullah Avcı döneminde önemli bir başarı yakalayan ve son Türkiye Kupası'nın sahibi Trabzonspor ile geçen sezonu ilk sırada tamamlayarak tarihinde ilk kez şampiyonluk sevinci yaşayan Başakşehir Süper Kupa'da karşı karşıya geliyor. İki ekibin daha önce Katar'da oynanması planlanan ancak koronavirüs sebebiyle İstanbul'a alınan mücadelesi taraftarlar ve futbol severler tarafından da ilgiyle izlenecek. Trabzonspor Başakşehir canlı izle seçenekleri ve A Spor izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.


 


Trabzonspor Başakşehir maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Geçen sezonun iki kulvarındaki şampiyonlarını karşı karşıya getirecek olan Türkiye Süper Kupası finali saat 20.45'te başlayacak. Karşılaşma A Spor'dan canlı yayınlanacak. Heyecan fırtınasına sahne olacak mücadele milyonları ekran karşısına kilitleyecek. 


Trabzonspor Başakşehir canlı izle | A Spor canlı izle

Süper Kupa'nın yayın haklarını elinde bulunduran Turkuvaz Medya bu maçları A Spor'dan yayınlanıyor. Bu akşamki maç da yine A SPOR'da olacak. A SPOR canlı izlemek isteyen izleyiciler için kanal bilgileri aşağıdadır;

FREKANS: 12053 Mhz

SYMBOL RATE: 27500
POLARİZASYON: H ( Yatay )
FEC: 5/6
DIGITURK: 88. kanal
TİVİBU: 81. kanal
D-SMART: 80. kanal
KABLO TV: 142 ve 143 . Kanal


Trabzonspor Başakşehir maçı öncesi OPTA istatistikleri

Başakşehir ile Trabzonspor, Süper Kupa tarihinde ilk kez birbirine rakip oluyor. İstanbul ekibi, tarihinde ilk kez bu karşılaşmaya çıkarken; bordo-mavili ekip bugüne kadar Süper Kupa'da sekiz kez multu sona ulaştı.
Düzenlenen son dört Süper Kupa'nın üçünü "son Türkiye Kupası şampiyonu" unvanına sahip takımlar kazanırken; bu süreçte tek istisna, geçen sezon kupayı müzesine götüren Galatasaray.
11 kez mücadele ettiği Süper Kupa'yı sekiz kez müzesine götüren Trabzonspor, bu maçı en az iki kez oynayan takımlar arasında başarı yüzdesi en yüksek ekip konumunda (%72).
Trabzonspor ile oynadığı son 11 resmi maçı kaybetmeyen Başakşehir (6G 5B), rakibine en son Şubat 2015'te Süper Lig'de mağlup oldu (2-3).
Başakşehir'e karşı çıktığı son 13 maçın hiçbirinde soyunma odasına önde giremeyen Trabzonspor (8B 5M), son altı karşılaşmanın ilk yarılarında gol sevinci yaşayamadı.
Başakşehir forması giyen Edin Visca, Trabzonspor'a karşı sahaya çıktığı son 13 maçta 10 gole doğrudan katkı sağladı (6 gol & 4 asist).
Bu sezon Başakşehir formasıyla resmi maçlarda en fazla gol atan oyuncu olan Fredrik Gulbrandsen (9), bu gollerin altısını oyuna sonradan girdiği maçlarda kaydetti (Süper Lig x3 & Türkiye Kupası x3).
Anthony Nwakaeme'nin Türkiye kariyerinde Başakşehir'den (3 maç) daha fazla karşılaşıp gol atamadığı tek takım Fenerbahçe (6 maç).
Bu sezon resmi maçlarda en fazla gol atan Trabzonspor oyuncusu olan Caleb Ekuban (6), son beş karşılaşmada beş gole doğrudan katkı sağladı (3 gol & 2 asist).
Okan Buruk, Başakşehir'in başında Trabzonspor'a karşı çıktığı üç maçı da kaybetmedi (1G 2B).


 

Trabzonspor Başakşehir muhtemel 11'leri

Medipol Başakşehir'de sakatlıkları bulunan İrfan Can Kahveci, Edin Visca, Rafael, Nacer Chadli, Junior Caiçara ve Boli Bolingoli-Mbombo da takımdaki yerlerini alamayacak. Trabzonspor'da ise sağ ayak bileği kırılan ve ameliyat edilen Abdülkadir Ömür Başakşehir karşısında kadroda olmayacak.

Trabzonspor
Uğurcan
Serkan
Edgar Ie
Hugo
Marlon
Flavio
Berat
Abdulkadir Parmak
Nwakaeme
Ekuban
Djaniny

Başakşehir
Mert
Uğur
Epureanu
Duarte
Hasan Ali
Berkay
Mahmut
Aleksic
Deniz
Crivelli
Ba

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum