Trabzonspor Basel UEFA Avrupa Ligi maçı canlı | Nasıl izlenir

Trabzonspor Basel UEFA Avrupa Ligi maçı canlı | Nasıl izlenir
İlk maçında Getafe'ye 1-0 yenilen Trabzonspor ikinci hafta mücadelesinde İsviçre temsilcisi Basel'i ağırlıyor. Bordo mavililer zorlu 90 dakikadan galip ayrılıp ilk 3 puanını almak amacında. Trabzonspor Basel maçı nasıl canlı izlenir? Yayın yapan kanallar haberimizde.

Ülkemizi Avrupa'da temsil eden Trabzonspor'un konuğu Basel. İlk hafta İspanya'dan boynu bükük ayrılan Fırtına'nın hedefi sadece 3 puan. Beşiktaş'ı sükse yaptığı maçta 4-1 yenerek  güven de tazeleyen Ünal Karaman'ın öğrencileri bu akşam da sahaya galibiyet parolası ile çıkacak. Binlerce taraftarın tribünde, milyonların da ekran başında destekleyeceği bordo mavililerin zorlu mücadelesine dair yayın bilgileri de merak ediliyor. Trabzonspor Basel UEFA Avrupa Ligi maçı canlı nasıl izlenir? Maç hangi kanalda? Detaylar haberimizde.
 

Trabzonspor Basel beIN SPORTS 1 canlı izle


Bordo mavililerin UEFA Avrupa Ligi'ndeki kritik mücadelesi beIN SPORTS 1'den yayınlanacak. Saat 22:00'de başlayacak karşılaşmayı canlı olarak izleyebilirsiniz. beIN SPORTS 1 canlı izle seçeneğini araştıran milyonlarca futbol sever için detaylar şu şekildedir;

- beIN SPORTS üyeliği bulunmak
- Digiturk Play'de Spor Extra paketi satın almak
- beIN Connect ile internet üzerinden giriş.

Karşılaşmayı mobil cihazlarınızdan da izleyebilirsiniz.

Trabzonspor'un muhtemel kadrosu


Ünal Karaman'ın sahaya şu 11 ile çıkması bekleniyor: Uğurcan, Pereira, Novak, Hosseini, Hüseyin, Mikel, Sosa, Abdülkadir, Kamil Ahmet, Nwakaeme, Sörloth (Sturridge)


Karaman'ın altıncı maçı


Avrupa Ligi 3. eleme turunda Çekya'nın Sparta Prag takımını deplasmanda 2-2, sahasında da 2-1'lik sonuçlarla eleyen bordo-mavililer, playoff turunda da deplasmanda 3-1 yendiği Yunanistan'ın AEK takımına sahasında 2-0 kaybetmesine karşın gruplara kaldı. Karadeniz ekibi, gruptaki ilk maçında da İspanya temsilcisi Getafe'ye 1-0 kaybetti. Ekibimiz, bu sezon teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde Avrupa kupalarındaki 6. maçına çıkacak. Bordo-mavililer bu periyotta 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.