Trabzonspor başkentte Ankaragücü'nün konuğu oluyor!

Trabzonspor başkentte Ankaragücü'nün konuğu oluyor!
Süper Lig'in 10. haftası bu akşam Ankara'da açılıyor. Geride kalan hafta Abdullah Avcı ile çıktığı ilk maçta Erzurumspor'u 1-0 yenen Trabzonspor, deplasmanda kötü bir başlangıç yapan MKE Ankaragücü'ne konuk oluyor. Bordo mavililer ligde 3. galibiyetini almak isterken sarı lacivertliler ise ilk kez zafer kazanmak amacında. Zorlu mücadele saat 19.30'da başlayacak ve beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

Eddie Newton ile başlayan sezonda aldığı 1 galibiyetle son sıralara demir atan Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın koltuğa geçmesi sonrası ilk maçta elde edilen zafer camiaya ilaç gibi gelmişti. Bordo mavililer şimdi seri oluşturmak üzere hazırlandığı Ankaragücü ile bu akşam başkentte kozlarını paylaşacak. Abdullah Avcı ve öğrencileri üst üste 2 galibiyet hedeflerken yönetim de teknik heyet ve futbolculara tam destek veriyor. Taraftarlar da kendilerini düze çıkaracaklarına inandıkları mücadeleye hazır.


 

Hedef derbiye kayıpsız gitmek

Ligdeki kötü gidişatına Erzurumspor galibiyetiyle "Dur" diyen Trabzonspor, yeni teknik direktörüyle çıkacağı ilk 6 maç için en az 15 puanlık hedef koymuştu. Erzurumspor'u mağlup ederek bu hedefe ulaşma yolunda ilk adımını atan Karadeniz devi, 15. haftada oynayacağı G.Saray derbisine kadar A.Gücü (D), Sivasspor, Kayserispor (D), Rizespor ve Hatay (D) ile karşı karşıya gelecek.

10 yıldır kaybetmiyor

Fırtına, MKE Ankaragücü'ne 10 yıldır yenilmiyor. Rakibi karşısında son yenilgisini 1 Mayıs 2010'da deplasmanda 1-0'lık skorla alan bordo-mavili takım daha sonraki 8 maçta 5 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti. Trabzon'un amacı geleneği sürdürmek.

Trabzonspor'un muhtemel 11'i

Uğurcan, Pereira, Edgar, Hugo, Marlon, A. Parmak, A. Ömür, Baker, Ekuban, Nwakaeme, Djaniny.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.