Trabzonspor BB Erzurumspor canlı izle - Bein Sports 1 izle

Trabzonspor BB Erzurumspor canlı izle - Bein Sports 1 izle
Süper Lig'de geride kalan 8 haftada aldığı sonuçlarla hayal kırıklığı yaratan ve küme düşme hattında bulunan Trabzonspor, Abdullah Avcı ile ilk maçına çıkıyor. Bordo mavililer deneyimli çalıştırıcı ile birlikte çıkacağı mücadeleden galip ayrılarak moral bulmak isterken Doğu Anadolu temsilcisi ise deplasmandan sürpriz yaparak evine dönmek istiyor. Milyonlarca Trabzonspor tarftarı ve futbol severin yanısıra Erzurumsporlular tarafından da ilgiyle izlenecek karşılaşmanın yayın bilgileri araştırılıyor. Trabzonsp

Süper Lig'de geride kalan 8 haftada aldığı sonuçlarla hayal kırıklığı yaratan ve küme düşme hattında bulunan Trabzonspor, Abdullah Avcı ile ilk maçına çıkıyor. Bordo mavililer deneyimli çalıştırıcı ile birlikte çıkacağı mücadeleden galip ayrılarak moral bulmak isterken Doğu Anadolu temsilcisi ise deplasmandan sürpriz yaparak evine dönmek istiyor. Milyonlarca Trabzonspor tarftarı ve futbol severin yanısıra Erzurumsporlular tarafından da ilgiyle izlenecek karşılaşmanın yayın bilgileri araştırılıyor. Trabzonspor BB Erzurumspor canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Trabzonspor BB Erzurumspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 19:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


Trabzonspor BB Erzurumspor maçı öncesi OPTA verileri

Alanyaspor ile oynadığı son dört Süper Lig maçını da kaybetmeyen Trabzonspor (3G 1B), bu karşılaşmaların tamamında kalesini gole kapattı.
Alanyaspor'un Süper Lig tarihinde Trabzonspor'dan (1G 2B 5M) daha fazla mağlup olduğu sadece iki rakibi var: Beşiktaş (7M) & Galatasaray (6M).
Sahasında oynadığı son 12 Süper Lig maçının sadece ikisini kaybeden Antalyaspsor (6G 4B), iki mağlubiyetini de haftaya puan tablosunun ilk iki sırasında giren takımlardan aldı (0-2 vs Başakşehir & 1-2 vs Fenerbahçe).
Süper Lig'de oynadığı son 14 maçın sadece birini kaybeden Alanyaspor (9G 4B), bu süreçteki tek mağlubiyetini Trabzonspor deplasmanında aldı (Temmuz 2020'de 0-1).
Süper Lig'in 2020/21 sezonunda hiçbir takım karşılaşmaların ilk yarılarında Alanyaspor'dan (8) daha fazla gol atamazken (Galatasaray & Fatih Karagümrük ile eşit); aynı zaman diliminde en fazla gol yiyen iki ekipten biri Trabzonspor (7; Denizlispor ile eşit).
Süper Lig'de oynadığı son yedi maçın dördünde kalesini gole kapatan Alanyaspor (toplam 3 gol), aynı sayıda gole kapamayı daha önceki 24 karşılaşmada kaydedebilmişti.
Bu sezon Alanyaspor'dan (15.2 xG) daha fazla gol beklentisi (xG) yakalayan tek Süper Lig takımı Fenerbahçe (18.9 xG). Trabzonspor ise kalesinde en fazla gol beklentisi (xGA) gören ekip konumunda (16 xGA).
Trabzonspor forveti Adis Jahovic, Süper Lig kariyerinde hiçbir rakibine Alanyaspor'dan daha fazla gol atamadı (5; Denizlispor ve Kasımpaşa ile eşit). Makedon oyuncu, bu gollerin dördünü rakibini konuk ettiği üç karşılaşmada kaydetti.
Süper Lig'de oynadığı son iki karşılaşmada birer golde pay sahibi olan Tasos Bakasetas (2 asist), daha önce üç maçlık bir seri yakalayamadı.
Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Ersun Yanal'ın Süper Lig kariyerinde hiçbir maçta mağlup edemediği tek rakibi Alanyaspor (2B 4M).


 

Trabzonspor BB Erzurumspor muhtemel kadrolar

  • Trabzonspor: Uğurcan, Marlon, Pereira, Vitor Hugo, Edgar Ié, Abdülkadir Parmak, Baker, Ekuban, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Afobe

  • BB Erzurumspor: Farnolle, Murat, Mina, Hasan, Mücahit, İbrahim, Boumal, Obertan, Sissoko, Emrah, Ricardo Gomes

Trabzonspor'da sakatlıkları nedeniyle Anders Trondsen, Muhammet Taha Tepe, Yusuf Sarı ve Salih Kavrazlı oynayamayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.