Trabzonspor bir forvetle anlaştı sıra diğerinde! Flaş gelişme

Trabzonspor bir forvetle anlaştı sıra diğerinde! Flaş gelişme
 DAMGA Editörü
Gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da temaslar hızlandı. Bordo mavililer bir forveti bitirdi, diğeri için nabız yoklanacak.

Trabzonspor'da transfer hareketliliği devam ediyor. Nenad Bjelica ile yeni sezona hazırlanan bordo mavililerde özellikle forvet hattına yapılacak takviyeler merak konusu. Bu çerçevede ön plana çıkan isimlerden biri Bruno Petkovic olmuştu. Hırvat yıldızı takıma kazandırmak isteyen eski hocası, aracı olarak ikna turlarına başladı, yönetim de temaslarını sıklaştırdı. Diğer yandan yeni bir aday da gündeme geldi. İşte detaylar...


Gol yağdırdı

Fenerbahçe derbisinden mağlubiyetle ayrılmasının yanı sıra ortaya koyduğu kötü oyunla da tepki gören Trabzonspor, Karagümrük karşısındaki galibiyeti ile moral aşıladı. Yeni sezona hazırlanan Fırtına'da Trezeguet'in formu ön plana çıkarken Mısırlı sol kanat oyuncusu transfer dedikodularının her geçen gün arttığı haftada adeta haberlere set çekti. Al Ahly'e gideceği konuşulan ve birçok iddianın ortaya atıldığı milli oyuncunun burada kalma isteğinin yüksek olduğu öğrenildi.

İlk hedef santrfor

Yeni sezondaki ilk hamlesini forvet mevkisine yapmak isteyen Trabzonspor'da santrforlar ön plana çıktı. Maxi Gomez ve Umut Bozok'tan dilediği katkıyı alamayan ve sezonun erken bitmesinde rol oynayan performansların ardından net transferler gerçekleştirilmek üzere adımlar atılıyor. İlk isim Bruno Petkovic oldu. 28 yaşındaki Hırvat golcünün takıma kazandırılması için yoğun çaba harcanıyor. Diğer yandan da Süper Lig'den bir golcü listeye eklendi.

Petkovic bitti

Fotomaç'ın haberine göre Dinamo Zagreb'de 5 şampiyonluk yaşayan ve 1 de kupa kaldıran Bruno Petkovic artık yeni bir maceraya atılmak istiyor. Bunu fırsata çevirmek isteyen yönetimin ilgisinden de memnun kalan golcü futbolcu, kulübüne karşı yapılan pazarlıklarda el güçlendirecek konuma geldi. Eski hocasıyla yeniden çalışma fikrine çok sıcak bakıyor. Son teklife de ret yanıtı vermişti. Bonservis konusu aşılırsa imzalar atılacak. Ancak Zagreb'in istediği 4 milyon euroya karşılık 1.5 milyon euro önerildi. Görüşmeler devam ediyor.

Diagne sırada

Süper Lig'de bu sezonki performansıyla adından söz ettiren Mbaye Diagne, Trabzonspor'un transfer listesine girdi. Bordo mavili forma ile daha önce poz veren Senegalli futbolcu için menajer önerisi geldi. Yönetim ise konuyu Bjelica'ya götürerek düşüncesini soracak. Eğer onay çıkarsa yıldız golcü için girişim yapılacak.


Trezeguet'in kankası

Fırtına'nın kanat oyuncusu Trezeguet ile Karagümrük'ün forveti Mbaye Diagne, Kasımpaşa'da birlikte oynamışlardı. İkili öyle performans gösterdiler ki Diagne o sezon gol krallığına ulaştı. Ona asistleri yapan Trezeguet de Aston Villa'ya transfer oldu. Şimdi ikilinin bordo-mavili takımda buluşma ihtimalleri bulunuyor. Mbaye Diagne'nin önceki gün Trabzonspor'a kaydettiği golden sonra iki elini havaya kaldırarak sevinmemesi de dedikoduları beraberinde getirdi. Futbolseverler, Senegalli yıldızın bu hareketiyle Fırtına'ya mesaj verdiğini öne sürdüler.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.