Trabzonspor bir transferi daha bitiriyor! Sırada o var...

Trabzonspor bir transferi daha bitiriyor! Sırada o var...
Rahmi Anıl Başaran ile başlayan TFF 1. Lig harekatını Aly Malle ile devam ettiren Trabzonspor bir transferi daha sonlandırıyor. Bordo mavililerde stoper için düşünülen Cenk Özkaçar için de imzalar kısa sürede atılacak.

Balıkesirspor'dan Rahmi Anıl Başaran ile sözleşme imzalayan ve Aly Malle'nin transferi için de kırmızı beyazlı kulüple prensip anlaşmasına vatan Trabzonspor'da TFF 1. Lig transferleri devam ediyor. Fırtına, üçüncü anlaşmasını ise Cenk Özkaçar ile yapacak. Karacabeyspor'da oynadığı dönemden bu yana takip edilen 19 yaşındaki futbolcu ilerleyen senelerin önemli isimleri arasında gösteriliyor.
 


Prosedürlerin halledilmesi bekleniyor

Genç futbolcu ile anlaşma sağlayan Trabzonspor'un Altay'a ödeyeceği bonservislerle birlikte Anıl ve Malle'de olduğu gibi bonuslar sunması ve kısa süre içerisinde transferi açıklaması bekleniyor.

cenk özkaçar

 

Cenk Özkaçar kimdir?

6 Ekim 2000 tarihinde İzmir'de doğdu. Futbola Bucaspor altyapısında başladı ve Altınordu ile Altay altyapılarına transfer oldu. Siyah beyazlı ekiptep profesyonelliğe imza attı. Sol ayağını kullanmakla birlikte 1.90 boyunda olan Cenk Özkaçar, bir sezon da Karacabey Belediyesi'nde kiralık olarak oynadı. Kariyerinde 37 maça çıktı ve 1 gol attı.

Fanatik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.