Trabzonspor bombaları patlattı! Jens Stryger Larsen ve Doğucan Haspolat imzaya geliyor

Trabzonspor bombaları patlattı! Jens Stryger Larsen ve Doğucan Haspolat imzaya geliyor
Yeni sezon hazırlıklarına kısa bir süre sonra başlayacak olan Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyordu. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda hareket eden bordo mavililer iki ismi İstanbul'a getiriyor. Bir süredir ilgilenilen Jens Stryger Larsen ile Kasımpaşa'dan Doğucan Haspolat kendilerini Karadeniz ekibine bağlayan sözleşmeyi imzalayacak.

Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Trabzonspor, gelecek sezonun transfer çalışmalarına da erken başladı. Kadrosunu takviye ederek önümüzdeki sezonda şampiyonluk yarışı içerisinde yer almak isteyen bordo-mavili ekipte ilk transfer Jens Stryger Larsen olacak. Danimarkalı sağ bek oyuncusu, İtalya Serie A ekibi Udinese'de forma giyiyor. Bordo-mavililer, ay sonunda serbest statüye düşen Larsen ile her konuda anlaşmaya vardı. Oyuncu Türkiye'ye davet edildi. Larsen Trabzonspor'un golcü oyuncusu Andreas Cornelius'tan Trabzonspor hakkında bilgi aldı. Udinese ile sözleşmesi ay sonunda bitecek olan 31 yaşındaki oyuncu, bu sezon 12 resmi maçta forma şansı buldu. Danimarka Milli Takımı'nda da görev alan Larsen, 49 kez milli oldu ve 3 gol katkısı yaptı. Asıl mevkisi sağ bek olan oyuncunun stoper ve sol bek bölgelerinde de görev yapabildiği biliniyor.


Doğucan da tamam

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız verdi. Bordo-mavililer Kasımpaşa forması giyen Doğucan Haspolat ve kulübü ile anlaşma sağladı. Trabzonspor'da transfer çalışmaları hız kazandı. Birçok oyuncu için girişimlerini sıklaştıran bordo-mavililerden sürpriz bir hamle geldi. Fırtına, Kasımpaşa'nın 22 yaşındaki oyuncusu Doğucan Haspolat için harekete geçti. Trabzonspor, 22 yaşındaki futbolcu ve kulübü Kasımpaşa ile prensip anlaşmasına vardı. Doğucan Haspolat, Ocak 2020'de 300 bin Euro'ya Kasımpaşa'ya transfer olmuştu. Geçtiğimiz sezon 34 maçta forma giyen genç futbolcu 1 gol 1 asistlik performans sergiledi.

Fotomaç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.