Trabzonspor bombayı patlatıyor! Marek Hamšik'te son gelişmeler...

Trabzonspor bombayı patlatıyor! Marek Hamšik'te son gelişmeler...
Türkiye'nin en hareketli takımı olarak transfer harekatını sürdüren Trabzonspor'da Gervinho ve Bruno Peres'ten sonra Marek Hamsik'te de mutlu son yakın. Sloıvak oyuncu ile yapılan görüşmelerde artık son alamaya gelindi. Artık gözler KAP'a çevrildi. Peki son durum ne? İşte detaylar..

Şampiyonluk hedefi ile yola çıkan Trabzonspor'da üçüncü yıldız da adım adım imzaya geliyor. İtalya operasyonunun ardından Serie A'da 409 maç oynayıp Napoli'de efsane haline gelen Marek Hamsik'e yönlenen bordo mavililer her an Slovak yuldız ile sözleşme imzalayabilir. Son olarak ön anlaşma şartlarının yollandığı deneyimli futbolcunun menajeri, temsilciliğini yaptığı Hamsik'i Karadeniz temsilcisine bağlayacak anlaşmaya onay verdiği takdirde transfer tamamlanacak.


Abdullah Avcı çok istiyor

Bordo-mavililerin, 1.5 milyon euro ücret, 600 bin euro imza parası, 250 bin euro şampiyonluk olmak üzere ilave çeşitli bonuslar şeklinde mali konularda Hamsik ile el sıkıştı. Mali anlamda herhangi bir sıkıntı bulunmuyor. Tecrübeli futbolcunun ailesinin Türkiye'ye gelmeye pek sıcak bakmadığı vurgulanıyor. Hamsik'in ailesi ile konuşarak onları ikna etmesi ve bu transferin birkaç gün için olumlu sonuçması bekleniyor. Teknik direktör Abdullah Avcı, bu transfer için "Hamsik keşke gelse. Önemli bir isim. Tecrübesiyle bize çok büyük katkılar sağlayacağını düşünüyorum. Yönetimimiz gerekli girişleri yapıyor" demişti.

marek hamsik


20 milyona Çin'e gitti

Hamsik, İtalya'nın Brescia takımında top koşturduktan sonra 2007'de Napoli'ye transfer oldu. Napoli'nin simgesi haline gelen yıldız, daha sonra 20 milyon euro'ya bonservis bedeli ile Çin' ekibi Dalian'a satıldı. Ama burada fazla kalmayan Hamsik, 8 Mart'ta Göteborg takımına imza attı. 33 yaşındaki Slovak orta saha, burada 6 maça çıktı, 1 gol attı ve 1 de asist yaptı. Fotomaç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.