Trabzonspor Çaykur Rizespor maçı canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan link

Trabzonspor Çaykur Rizespor maçı canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan link
Bu sezon kötü bir dönemden geçen ve son olarak Adana Demirspor'a da elenen Trabzonspor lide yeni bir başlangıç yapmak ve ileriye umutla bakmak istediği maçta Çaykur Rizespor'u ağırlıyor. Abdullah Avcı eksik oyuncularının bir bölümünün dönmesiyle nispeten iyi bir hale olan takımıyla 3 puan almak isterken taraftarlar da artık güzel bir oyun seyretmeyi diliyor. Son günlerde kadro dışı haberleri ile gündemi sıkıntılı olan Fırtına'da kara bulutları dağıtacak tek şey galibiyet. Trabzonspor Çaykur Rizespor maçı ca

Bu sezon kötü bir dönemden geçen ve son olarak Adana Demirspor'a da elenen Trabzonspor lide yeni bir başlangıç yapmak ve ileriye umutla bakmak istediği maçta Çaykur Rizespor'u ağırlıyor. Abdullah Avcı eksik oyuncularının bir bölümünün dönmesiyle nispeten iyi bir hale olan takımıyla 3 puan almak isterken taraftarlar da artık güzel bir oyun seyretmeyi diliyor. Son günlerde kadro dışı haberleri ile gündemi sıkıntılı olan Fırtına'da kara bulutları dağıtacak tek şey galibiyet. Trabzonspor Çaykur Rizespor maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan linki haberimizde yer alıyor.

Göztepe Hatayspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 16:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


Trabzonspor Çaykur Rizespor maçı öncesi OPTA verileri

Rizespor'u konuk ettiği son yedi Süper Lig maçının altısını kazanan Trabzonspor (1B), bu karşılaşmalarda toplam 27 gol attı (ortalama 3.9 gol).
Trabzonspor ile oynadığı son yedi Süper Lig maçını kazanamayan Rizespor (1B 6M), rakibini en son Aralık 2015'te mağlup edebildi. O karşılaşmada sahadan 3-0 galip ayrılan Rize ekibi, Trabzonspor karşısındaki en farklı galibiyetini elde etmişti.
Süper Lig'de Trabzonspor ile Rizespor arasında oynanan son 10 maç toplam 41 gole sahne oldu (Trabzonspor 28-13 Rizespor).
Abdullah Avcı göreve geldikten sonra çıktığı dört Süper Lig maçının üçünde gol yemeyen Trabzonspor (2G 2B), aynı sayıda gole kapamayı daha önceki 26 karşılaşmada yapabilmişti.
Süper Lig'de oynadığı son 14 dış saha maçının sadece birini kazanabilen Rizespor (3B 10M), tek galibiyetini bu sezon Sivasspor karşısında aldı (2-0).
Trabzonspor forması giyen Abdülkadir Ömür'ün Süper Lig kariyerinde en fazla gol attığı rakibi Rizespor (3). Abdülkadir, ligde iki gol kaydettiği tek maçı Aralık 2018'de bu statta Rizespor'a karşı oynamıştı.
Rizespor'a rakip olduğu dört Süper Lig maçında yedi golde pay sahibi olan Anthony Nwakaeme (3 gol & 4 asist), bu karşılaşmalarda 44.8 dakikada bir gol katkısı sağlıyor (314 dakika).
Rizespor forveti Milan Skoda, geçen sezon bu statta oynanan karşılaşmada takımının attığı iki gole de doğrudan katkı sağlamıştı (1 gol & 1 asist).
Süper Lig'in 2020/21 sezonunda toplam top taşıma mesafesi en yüksek iki oyuncu da Rizespor forması giyiyor (2367 metre, Boldrin & 2309 metre, Meriah).
Süper Lig'de yabancı teknik direktörlere rakip olduğu son 13 maçın sadece birini kaybeden Abdullah Avcı (9G 3B), tek mağlubiyetini son karşılaşmada Marius Sumudica'dan aldı (Beşiktaş 2-3 Gaziantep FK).


 

Trabzonspor Çaykur Rizespor muhtemel kadrolar

Trabzonspor: Uğurcan , Serkan, Edgar Ie, Hugo, Marlon, Abdulkadir Parmak, Baker, Yusuf, Ekuban, Nwakaeme, Afobe

Çaykur Rizespor: Gökhan, Michalak, Emir Dilaver, Meriah, Melnjak, Doğan, Donsah, Samudio, Boldrin, Fernando, Skoda 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.