Trabzonspor Championship'in yıldızını istiyor! Eğer olmazsa yerine gelecek isim belirlendi

Trabzonspor Championship'in yıldızını istiyor! Eğer olmazsa yerine gelecek isim belirlendi
Hafta sonu Abdullah Avcı ile ilk yenilgisini alan Trabzonspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Bordo mavililer bir yandan ocak ayına hazırlanırken diğer yandan sezon sonu için girişimlerde bulunacak. Forvete ise önemli bir isim getirilmek isteniyor.

İkinci Abdullah Avcı dönemindeki ilk yenilgisini Kayserispor'dan alan Trabzonspor, ÇorumFK karşısındaki galibiyetle atlanan tur bir nebze de olsa moralleri yerine getirdi. Bordo mavililer hafta sonu ise Gaziantep FK deplasmanında 3 puan mücadelesi verecek. Diğer yandan transfer çalışmaları sürüyor. Ocak ayına odaklanan Fırtına'da sezon sonu hamleleri de netleştiriliyor.

Onuachu'ya bağlı

Yaz transfer döneminin son günlerinde Pepe ve Mendy ile birlikte Trabznspor'a imza atan Paul Ebere Onuachu, perofrmansıyla herkesten tam not aldı. Ancak bonservis bedelinin yüksek olması bekleniyor. Southampton'un özellikle Premier Lig'e yükselmesi halinde beklentisini daha da yukarı çıkarması muhtemel. Ancak şartlar son ana kadar zorlanacak. Eğer istenen sonuç alınamazsa farklı isimlere gidilecek.

Yeniden Nsame

Yine ilk transfer sezonunda adı Trabzonspor ile anılan Jean Pierre Nsame, listedeki yerini koruyor. Kulübüyle anlaşılamadığı için alınamayan Kamerunlu futbolcunun kontratı haziran ayında sona eriyor. Bu da bonservissiz gelebilmesinin önünü açıyor. Bu sene 21 karşılaşmada 9 gol atıp 2 de asist yapan yıldız forvet, 1044 dakika gibi sınırlı bir sürede bunu başardı. Fırtına'nın farklı isimlere de ilgisi var ve görüşmelerde bulunmayı sürdürüyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.