Trabzonspor'da 2. İran harekatı

Trabzonspor'da 2. İran harekatı
Rizespor maçı ile ilk yarıyı tamamlayacak olan Trabzonspor'da gözler transfere çevrilecek. Hedef sezon başındaki gibi bir kez daha İran olacak.

Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldığı maçla ilk yarının son haftasına 4. sırada giren trabzonspor sezonun ikinci devresinde iddialı ve yukarı sıralara oynayabilecek oyuncuları kadrosuna katmak için çaba gösterecek. Zargo Toure ve Sosa'nın sakatlığı da hesap edildiğinde önemli derecede transfer gerekiyor. Gerek maliyet, gerek performans gerekse de karakter olarak takıma kısa sürede uyum sağlayan İranlı futbolcular üzerinden transfere yön vermek isteyen yönetimin adresi yine burası olabilir.

Bu sezon Persepolis'ten Vahid Amiri, ezeli rakibi Esteghlal'den de Majid Hosseini'yi transfer eden Trabzonspor'da bir stoper takviyesi daha şart oldu. Esteban'ın ayrılmasıyla her ne kadar Muzaffer Cem Kaplan A takıma çıkarılsa da tecrübeli bir kalecinin alınması bekleniyor. Ayrıca Sosa'nın uzun süreli sakatlığı, Kucka'nın transfer olasılığı ve Olcay'ın gitme arefesinde bulunması da farklı alternatiflerin oluşturulması anlamına geliyor.

Ekonomik anlamda eli güçlü olmayan Trabzonspor'un tercihini İran'dan yapması bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.