Trabzonspor'da 4 imza daha yolda!

Trabzonspor'da 4 imza daha yolda!
Galatasaray'ı son dakikalarda bulduğu gollerle 2-1 yenip hem iki maç üst üste aldığı beraberlikleri unutturan hem de zirvedeki yerini sağlamlaştıran Trabzonspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Bordo mavililer Enis Destan'ın ardından dört isme daha imza attırmak adına temaslarını sürdürüyor. Bu isimlerin üçü Türkiye'den biri ise yurt dışından.

Şampiyonluğa her geçen hafta bir adım daha yaklaşan Trabzonspor'da transfer çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Yerli kontenjanı sebebiyle genç ve gelecek vaat eden isimlere yönelen bordo mavilier Kouassi, Visca ve Puchacz'ın ardından Enis Destan'ı kadrosuna kattı. Ancak imzalar bunlarla sınırlı değil. Bursaspor'dan Kerem Şen, Taha Altıkardeş ve Batuhan Kör'ün yanı sıra Doğuhan Aral Şimşir'in de transferi için yoğun mesai harcanıyor.


 

Aral'da para sorunu çözülüyor

Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda harekatını sürdüren Trabzonspor'un en çok uğraş verdiği isim Doğuhan Aral Şimşir. FC Midtjylland'da forma giyen genç futbolcu için talep edilen 2 milyon euro civarındaki bonservisin peşin ödenmesi şartı görüşmelerin tıkanmasına neden olmuştu. Altınordu'dan alınan Enis'in ücretinin 14 taksitte ödenecek olmasın ile birlikte Bursaspor'dan gelecek 3 futbolcunun da aynı şekilde gerçekleşmesi beklenen transferleri oldukça geniş bir harcama limitinin kulüpte kalmasını sağladı. Bu sebeple de Danimarka'da top koşturan Aral için ihtimaller daha da artıyor. Paranın peşin ödenmesi gündemde.


Bursaspor'un gençleri hazır

Stoper mevkisinde Edgar Ié'nin sakatlığı ve akabinde de kontratının feshi ile boşluk oluşması yeni arayışları da beraberinde getirmişti. Yerli oyuncu kuralı sebebiyle Hüseyin Türkmen'in oynadığı tandemde gösterdiği kötü performans ve Giresunspor maçında oyundan çıkarken sergilediği tavır adeta ipini çekti. Bu andan itibaren transfere hız veren yönetim, Bursaspor'un genç defans oyuncusu Taha Altıkardeş'i kadrosuna kattı. Yeşil beyazlı takımda birçok takımın dikkatini çekip son olarak Fenerbahçe ile anılan Taha önümüzdeki günlerde Trabzon'a gelecek. Batuhan ve Kerem Şen de imza için adım atacakları Trabzon'da törenin ardından sezon sonuna kadar mevcut kulüplerinde kariyerlerine devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.