Trabzonspor'da Ahmed Musa sürprizi!

Trabzonspor'da Ahmed Musa sürprizi!
Transfer sezonunun son günülerinde Djaniny'i kadrosuna katan Trabzonspor için menajerler de harekete geçti. Birçok temsilcinin Nijeryalı Ahmed Musa'yı takıma getirebilmek adına görüşme yapmak istedikleri öğrenildi.

Abdullah Avcı ile birlikte devre arası transferinde de iyi bir süreç geçirerek ligin ikinci yarısında taraftarlarını sevindirmek isteyen Trabzonspor için menajerler de çalışmayı sürdürüyor. Bordo mavililerin Djaniny'i kadrosuna katması sonrasında menajerler Nijeryalı futbolcuyu Türkiye'ye getirebilmek adına girişimler yapmaya hazırlanıyor. Giuliano ve Josef De Souza sebebiyle Başakşehir ve Beşiktaş'ın da kapısını çalacak temilsiciler için en öne çıkan tercih olarak Trabzonspor göze çarpıyor. Hızlı ve koşan bir santrafor isteği olduğu bilinen deneyimli teknik direktörün bu profili Musa'ya uyuyor.

Şu an boşta

CSKA Moskova'da gösterdiği performansla adını dünya futboluna duyuran Ahmed Musa, Leicester City'de istediği performansı göstemedi ve Suudi Arabistan takımlarından Al-Nassr ile anlaştı. Burada başarılı bir grafik yakalamasına rağmen takıman ayrılan hücum oyuncusu, taraftarların sevgilisi haline gelmişti. Yaz transfer döneminde hiçbir kulüple anlaşamadı ve kendisini isteyen takımlar bonservis ödemeden imza attırma şansına sahip. Abdullah Avcı'nın vereceği karar bu transferderin rotasını belirleyecek.

ahmed musa

Ahmed Musa kimdir?

1992 doğan 27 yaşındaki oyuncu 1.71 boyunda ve sol kanatta görev yapıyor. Son olarak Al Nasr kulübünde forma giyen Ahmet Musa’nın 30 Haziran 2022’ye kadar kulübüyle sözleşmesi bulunuyor. Son yıllarda Cska Moskova ve Leicester City formaları da giyen Nijeryalı oyuncu, 2018 yılında 16.5 Milyon Euro karşılığında Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nasr’a transfer olmuştu. Sezon başında ise Riyad ekibinden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.