Trabzonspor'da Alexander Sörloth kararı verildi...

Trabzonspor'da Alexander Sörloth kararı verildi...
Bu sezon gösterdiği performansla herkesi etkileyen ve Süper Lig'e damga vuran Alexander Sörloth'un sözleşmesinde bulunan buy-out maddesi ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Norveçli oyuncunun sözleşmesine yönelik ilk görülme gerçekleşti.

Kalan 8 haftada Süper Lig'in gol krallığı yarışındaki ilk ismi olan Alexander Sörloth'un Crystal Palace'tan kiralanırken koyulan satış maddesi bordo mavililerin zararına bir durum oluşturacak hale geldi. İlk etapta yüksek gözüken bir fiyat bulunsa da Norveçlinin gösterdiği performans Avrupa kulüplerini de peşinden koşturmaya başladı. Hatta Real Madrid ve Bayern Münih'in de adı geçmeye başlamıştı. Yönetim genç santraforla ilk görüşmesini yaptı

Vefa borcum var
Yunus Emre Sel'in A Spor'da aktardığı habere göre kendisini Trabzonspor'da bulduğunu ve buraya vefa borcu olduğunu ifade eden Sörloth, şehir de çok da mutlu. Yeni bir sözleşme için de hevesli. Buy out maddesinin yukarı kaldırılması konusunda yapılacak anlaşma ile sözleşmesinde de iyileştirmeye gidilecek. Ancak tüm bu süreç bonservisinin alınacak olması anlamına gelmiyor. Bordo mavililer oyuncuyla kontratını revize edecek. Satın alma gelecek sezon yapılabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.