Trabzonspor'da büyük yıkım! 8. kuşatmadan tarihi hüsrana...

Trabzonspor'da büyük yıkım! 8. kuşatmadan tarihi hüsrana...
Bu sezon iki kulvarda da iddialı olan tek takım unvanını elinde bulunduran Trabzonspor, ilk hedefini Başakşehir'e kaybetti. Rakibine şampiyonluğu adeta hediye eden bordo mavililerin elinde sadece kupa finali kaldı. Eğer o maçta da zafer elde edilemezse 8. kuşatma sloganının yerini tarihi hüsran alacak.

Bu sezon iddialı bir kadro kuran ve yıldız isimleri transfer eden Trabzonspor ilk yarıda gösterdiği performansla şampiyonluğun en önemli adayı haline gelmişti. Ünal Karaman'ın ayrılığı sonrasında da Hüseyin Çimşir ile de yoluna devam eden Fırtına, koronavirüs sebebiyle verilen arada adeta yıkıldı. Bordo mavililer çıktığı 7 maçta sadece 2 galibiyet elde etti. Denizlispor'a 2-1, Konyaspor'a da  4-3 yenilen Karadeniz temsilcisi ikinciliği korumak ve Türkiye Kupası'nı kazanmak istiyor.

Ligin son haftasında Kayserispor deplasmanına gidecek Trabzonsporu, sarı kırmızılıların küme düşme tehlikesinde bulunması ve oyuncuların adeta ölüm kalım maçına çıkacak olmaları sebebiyle kritik bir 90 dakika bekliyor. Ayrıca oynanan futbolun umut vermemesi sebebiyle Alanyaspor karşısında da kupa için bordo mavililer net favori olarak gösterilemiyor.

Resmi hesaplardan aylardır yapılan 8. kuşatma ifadeleri de kaldırıldı. Twitter'dan maç sonucu paylaşılmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.