Trabzonspor'da Caceres sürprizi!

Trabzonspor'da Caceres sürprizi!
Stoper mevkisine iki yabancı takviyesi yapması beklenen Trabzonspor'da Gaston Campi'den sonra bir Güney Amerikalı oyuncu daha bordo mavili formayı giyebilir.

Bu sabah kimsenin beklemediği bir anda Donis Avdijaj bombasını patlatan Trabzonspor'da gözler artık stoper takviyesine çevrildi. Fırtına uzun süredir gündeminde tuttuğu Gaston Campi'yi kiralama konusunda Estudiantes ile anlaşmaya vardı. Yarın Trabzon'a gelmesi beklenen Arjantinli futbolcunun ardından Zargo Toure ile yollarını ayıracak olan Karadeniz ekibine flaş bir isim önerildi. Daha önce Muharrem Usta döneminde İstanbul'a gelen ancak hem sakatlığından dolayı sahalara dönüş süreci hem de menajerlerinden dolayı anlaşma sağlanamayan Martin Caceres Trabzonspor'a sunuldu.

İtalya'dan da teklif var
Uruguaylı oyuncuya daha önce yıllarca top koşturduğu Serie A'dan da talip bulunuyor. Lazio Cacerese 2 yıllık sözleşme karşılığında 2 milyon euro önerdi. Yıllık vergilerle kazancının düşeceğini bilen tecrübeli oyuncunun Türkiye'den gelecek olan 1.1-1.2 milyon euroluk teklifi kaabul edeceği öğrenildi.

Kariyerinde yok yok!
Kariyerinin büyük bir çoğunluğunu İtalya'da geçiren Martin Caceres'in kariyerinde önemli kupa zaferleri de bulunuyor. Güney Amerikalı yıldız Barcelona'da Şampiyonlar Ligi, İspanya ve İtalya'da hem lig hem kupa şampiyonlukları ve Uruguay ile Copa America'yı kazandı.

Taraftarı da heyecanlandırdı
Dün Brezilya'nın şampiyonluğı ile sona eren Copa America'ya çeyrek veda eden Uruguay'ın tüm maçlarında forma giyen Caceres çok yönlü bir oyuncu olduğunu yine gösterdi. Savunmanın her yerinde oynayabilme özelliğinin bulunmasıyla hem bekleri hem de stoperleri rotasyonlayabilme artısı tecrübeli futbolcuyu ön plana çıkarırken taraftarlar da sosyal medyada eksik kalan hikayenin tamamlanmasını isteyen mesajlar gönderdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.