Trabzonspor'da can sıkan Marlon Santos gelişmesi! 70-75 milyon euro bekleniyor

Trabzonspor'da can sıkan Marlon Santos gelişmesi! 70-75 milyon euro bekleniyor
Trabzonspor'un stoper tandemi için ilk sıraya yazdığı Marlon Santos'un transferinde flaş gelişme yaşandı. Hollanda ekibi PSV'nin Brezilyalı oyuncu için devrede olduğu iddiası hesapları bozdu. Ayrıca Eindhoven temsilcisi yapması muhtemel transferlerle elini daha da güçlendiriyor.

Abdullah Avcı'nın yeni sezonda kadrosunda görmek istediği ve yönetime rapor sunduğu Marlon Santos konusunda Trabzonspor'a kötü haber geldi. İtalya ve Hollanda basını PSV'nin sambacıyı istediğini yazdı. Savaş nedeniyle Ukrayna'daki oyuncuların sözleşmelerini askıya alma hakkı vermesi birçok kulübün dikkatini de buraya çevirdi. Fırtına'ya rakip olan Eindhoven ekibinin Gakpo ve Sangare gibi isimleri satarak bütçesini daha da genişletmesi muhtemel. Bu da eldeki gücün artması anlamına geliyor.



Gakpo İngiltere'ye, Sangare Fransa'ya

Her ne kadar geçen sezon Eredivisie'de Ajax'ın gerisinde kalsa da PSV'de birçok ismi vitrine çıkmayı başardı. Öncelikli isim ise takım kaptanı Cody Gakpo. 23 yaşındaki yıldız çıktığı 46 maçta 21 gol atıp 15 de asist yaptı. Ayrıca Hollanda Milli Takımı'nda da oynamaya başladı. İngiliz ekipleri de golcü sol kanatı listesine aldı. Sezon boyunca Arsenal iddiaları vardı ve son günlerde Leeds United da bu transfere yöneldi. Hollanda temsilcisi kaptanı için minimum 40-45 milyon euro bekliyor. Leeds'in 30 milyon euroluk teklifi reddedildi. Orta sahadaki dinamo Ibrahim Sangare de özellikle Fransız ekiplerinin takibinde. Afrikalı orta saha için ise beklenti 30 milyon ve üstü. Sangare geride kalan sezonda 48 maça çıkıp 4 gol attı ve 4 de asist yaptı.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.