Trabzonspor'da devre arası operasyonu

Trabzonspor'da devre arası operasyonu
Beşiktaş ile 2-2 berabere kalarak 4 haftada 10 puan toplayan Trabzonspor'da ligin ikinci yarısı için hazırlıklar başladı. Bordo mavililerde gidecek isimler belirlendi.

82 hafta sonra ilk 4 sırada yer almayı başaran Trabzonspor'da Rizespor maçını da kazanıp ligin ilk yarısını mutlu kapatmanın hesapları yapılıyor. Bordo mavililerde devre arası transferi ise bir hayli hareketli ve sıcak gibi görünüyor. Listede gidecek ve gelmesi muhtemel isimler son güne kadar büyük heyecan yaratacak gibi. Peki takımdan ayrılması düşünülen isimler kim? İşte detaylar...

Onur Kıvrak: Uzun süre hizmet ettiği Trabzonspor formasıyla vedasının böyle olacağını kimse düşünemezdi. Yeni Malatyaspor maçı sonrası kadro dışı kalan Onur ile yollar ayrılacak.

Burak Yılmaz: İkinci döneminin ilk senesinde önemli gol istatistiği yakaladı. Bu sezon ise tam forma giriyordu ki Bursaspor maçı onun için dönüm noktası oldu. Talipleri var. İyi bir teklifte satılacak. Olmazsa fesih yoluna gidilecek.

Juraj Kucka: Milan'dan geldiği günden bu yana savruk futbolu ile can yakan Kucka'nın da ayrılması gündemde. Hatta Beşiktaş maçı öncesi takım arkadaşlarıyla vedalaştı iddiaları da yer aldı. Fenerbahçe'nin istediği konuşuluyor. Sakatlığı sebebiyle de bir süredir oynayamıyor. İtalya'da da piyasası mevcut. Yönetim para kazanacağı bir hamle ile satmak istiyor.

Olcay Şahan: Beşiktaş'tan geldiği yarım dönemlik performansı mumla aratıyor. Yedek kulübeisne de mahkum kaldı. Ayrılmak istiyor. Son attığı 'Az kaldı...' twiti ve Instagram hikayesi de bunu kanıtlar cinsten.

Esteban Alvarado: Onur'un arkasında senelerce şans bekledikten sonra Uğurcan'a da formayı kaptırdı. Ülkesi basınına ayrılmak istediğini söyledi.

Sadık Çiftpınar: Sezon başında istendi ama olmadı. Haziran ayında kontratı bitiyor. Mustafa Akbaş'ı gönderen Trabzonspor'da stoper rotasyonuna dahil olabilir.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.