Trabzonspor'da flaş ayrılık! Gaston Campi veda ediyor...

Trabzonspor'da flaş ayrılık! Gaston Campi veda ediyor...
Devre arası transfer döneminde yapacağı hamleler merakla beklenen Trabzonspor'da flaş bir isim takımdan ayrılma kararı aldı. Bordo mavililerin Arjantin ekiplerinden Estudiantes'ten kadrosuna kattığı Gaston Campi'nin gitmek için izin isteyeceği öğrenildi.

Ahmet Ağaoğlu döneminin stoperlerinden biri olan Gaston Campi ile yollar ayrılabilir. Uzun süre takip edildikten sonra Estudiantes ile gerçekleşen sıkı pazarlıklar neticesinde imza attırılan Arjantinli stoper, haziran ayında tamamlanacak kontratı yerine ocak ayında kulüpten ayrılmak için izin isteyecek. Deneyimli futbolcunun Vitor Hugo ve Edgar'dan oluşan ve son iki haftadaki performansıyla da el üstünde tutulan performansları sonrası iyice kulübeye mahkum edilmesi bu kararı almasında sebep oldu.


Marcao'nun yerine alınmıştı

Trabzonspor'un Chaves'te kiralık giydiği dönemde izlediği Gaston Campi, Marcao'nun Galatasaray'a transferi sonrasında Portekiz temsilcisi tarafından transfer edilmişti. Bordo mavililer Liga NOS performansını göz önünde bulundurduğu sol ayaklı stoperi iki taksitle 898 bin euroya satın almış ve kendisine de iki sezon için 873 bin euro ödeneceğini KAP'a bildirmişti.


gaston campi trabzonspor


Son maçta tribüne yollandı

Geçen sezon Ünal Karaman ve Hüseyim Çimşir'in en çok forma verdiği isimlerden biri olan Gaston Campi, bordo mavili forma ile 39 maça çıkmıştı. Estudiantes sonrasında bir kulüpte en çok oynadığı maç sayısını yakalayan Arjantinli artık ayrılma kararı aldı. Menajerine kendisine kulüp bulmasını istedi. Yönetim ile de görüşerek sadece birkaç ayı kalan sözleşmesi için kolaylık talep edecek. Yönetimin bu isteğe nasıl bir cevap vereceği bekleniyor. Burak Zihni

gaston campi trabzonspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.