Trabzonspor'da flaş orta saha transferi

Trabzonspor'da flaş orta saha transferi
Onazi'nin sezonu kapatmasıyla birlikte ön libero transferi için düğmeye basan Trabzonspor eski futbolcusunu gündeme aldı.

İlk yarıyı ikinci sırada tamamlayan Trabzonspor'da eksik bölgelere takviye çalışmaları da start aldı. Bordo mavililer İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde alınan ve Muharrem Usta tarafından satılan Mbia ile ilgilenmeye başladı.

Elinde Kucka ile Batuhan kalan Fırtına yeni bir ismi transfer ederek yeterli düzeye gelmek ve yıldız oyuncuyla birlikte gövde gösterisi yapmayı planlıyor. Sezon başındaki transfer döneminde ucuz malieytli oyuncuları tercih eden Başkan Ağaoğlu ve yönetimi bu kez hem sisteme uygun hem de diğer takımların da kıskanabileceği bir ismi kadroya katmak istiyor.

SPONSOR BULUNACAK
Trabzon'un hedeflediği yolda önemli güç katacağına inandığı Kamerunlu futbolcunun Fransa ekiplerinden Toulouse'dan ayrılmayı düşünmesi, yolların yeniden kesişebileceği şeklinde yorumlandı. Yönetimin tek korkusu ise yetenekli futbolcunun transferinde yüksek maliyetin kendilerine çıkması. Ancak Bordo-Mavili yönetim Mbia transferi için Trabzonlu bazı işadamlarını sponsor olarak kullanmayı düşündüğü de gelen haberler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.