Trabzonspor'da Gaston Campi ile yollar ayrılabilir

Trabzonspor'da Gaston Campi ile yollar ayrılabilir
Bordo mavililerin geçen sezon uzun uğraşlar sonucunda Estudiantes'ten transfer ettiği Gaston Campi hakkında vereceği karar merakla bekleniyor. Arjantinli stoper Vitor Hugo transferi ile yedek kulübesine hapsolmuştu.

Trabzonspor'da Ünal Karaman dönemi transferlerinden biri olarak 19 Temmuz 2019'da imza attırılan Gaston Campi'nin sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor. Arjantinli oyuncunun kontratında "2019/20 ve 2020/21 sezonlarında oynanacak Süper Lig ve UEFA Kulüp müsabakalarının %80'inde en az 30 dakika oynaması halinde opsiyon şartı gerçekleşmiş olacaktır." maddesi bulunsa da özellikle Abdullah Avcı'nın kendi sistemini oturtması adına Campi konusunda vereceği karar büyük önem taşıyor. Eğer bir ayrılık olursa yönetim en az maliyetle bu işten ayrılmayı planlayacak. Hatta devre arasında kontenjan açabilmek adına farklı bir insiyatif de alınabilir. Bu performansı devam ettiği sürece Campi'nin ayrılma ihtimali her geçen gün daha da güçlenecek.


İsteneni veremedi

Estudiantes'ten Marcao'nun yerine GD Chaves'in kiraladığı Campi'nin Portekiz ekibindeki performansı beğenilmiş ve kulübüne iki taksitte olmak üzere 890 bin dolar ödenmişti. Oyuncunun maaşı da 339 bin euro ve 534 bin euro olarak belirlenmişti. Opsiyon yılı için ödenecek yıllık ise 587 bin 400 euro. Ancak tangocu savunma hattındaki istikrarı ile göze çarpsa da performans konusunda pek de umut vermedi. Zaten Vitor Hugo'nun transferi ile de kulübeye hapsoldu. Bu sezon sadece 243 dakika süre alan Campi 3 maçta forma giyebildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.