Trabzonspor'da gündem stoper! Hangi isim ne durumda?

Trabzonspor'da gündem stoper! Hangi isim ne durumda?
Transferde en çok ihtiyaç duyduğu bölge olan stoper hattına takviye yapmayan Trabzonspor'da hangi isimlerin buraya transfer edileceği merak konusu. Birçok isimle görüşen Fırtına her şeyden önce elindeki oyuncuları çıkarmak amacında. Aksi takdirde yeni bir imza zor gibi gözüküyor.

Ahmet Ağaoğlu döneminde Zargo Toure, Majid Hosseini, alt yapıdan Hüseyin Türkmen, Gaston Campi, Manoel Messias ve Manuel Da Costa'yı kadrosuna katan Trabzonspor'da henüz bir uyum yakalanamadı. Geçen sezon şampiyonluğun kaçmasındaki en etkin rollerden birini üstlenen savunma hattına yapılması beklenen transferlerin tartışmasız isimlerden oluşması bekleniyor. Edgar'ın durumuna göre bir ya da iki stoper almak isteyen Fırtına, önce elindeki oyuncuları çıkarmak istiyor.
 


Üç isim ayrılırsa...

Esteghlal'den geldikten sonra Trabzonspor'un dikkat çeken isimlerinden biri olan Majid Hosseini geçen sezon istenen patlamayı yapamasa da yine de Avrupa takımlarının radarındaydı. Sampdoria'dan gelen teklifin reddedilmesi sonrasında kendine takım bulması istendi ancak bu kez de İtalyan kulübü fiyatı yükseltmedi. Başkan Ağaoğlu da dün AA ya yaptığı açıklamada sadece Uğurcan ve Sörloth'a gelen tekliflerden bahsetti. Ayrıca İranlı stoperin sezon sonu sözleşmesini uzatmayıp kulüpten ayrılması ihtimali de bulunuyor. Gaston Campi için menajerler aracılığı ile nabız yoklanıyor ancak resmi bir girişim yok. Diğer yandan Manuel Da Costa'nın sözleşmesinin otomatik uzaması sebebiyle Faslı oyuncuya 450 bin euro garanti para ödemek zorunda olan Karadeniz temsilcisi, deneyimli stoperle de en az hasarla yollarını ayırmak istiyor. Da Costa da birkaç Süper Lig takımı ile görüşüyor. Fakat o da resmi bir sözleşmeye imza atmış değil. Eğer bu isimler ayrılırsa Trabzonspor'da yeni gelişmeler yaşanabilir.

ethan ampadu


Rota Güney Amerika

Yönetim stoper konusundaki araştırmalarını Güney Amerika'ya doğru çevirdi. Brezilya'dan Vitor Hugo'yu gündemine alan Fırtına'da Lisandro Magallan ve Yordan Osorio için de girişimler başladı. Hatta Venezuelalı Osorio için ciddi adımlar atıldı. 26 yaşındaki stoper önümüzdeki sezon bordo mavili formayı giymesi en yüksek ihtimali bulunan futbolcu. Magallan da Ajax'ın gözden çıkardığı isimlerden biri. Her ne kadar kampa da katılsa iyi bir teklif sonrasında kendisine izin verilebilir. Ayrıca Eddie Newton'un Ethan Ampadu için eski kulübü Chelsea ile görüşeceği iddia edildi.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.