Trabzonspor'da gündem stoper: O isim bir kez daha yazıldı!

Trabzonspor'da gündem stoper: O isim bir kez daha yazıldı!
Son olarak Taha Altıkardeş, Kerem Şen ve Batuhan Kör'ü kadrosuna katan Trabzonspor'da hareketlilik devam ediyor. Bordo mavililerde stoper takviyesi yapmak isteyen Abdullah Avcı'nın listesinde birçok isim bulunuyor. Samet Akaydın'a imza attıramayan Fırtına'nın Ömer Toprak için girişimde bulunacağı öğrenildi.

İtalya'daki yerli stoper harekatından eli boş dönen Trabzonspor'da yeni hedef Samet Akaydın'dı ancak burada da istenen olmadı. Fırtına, Adana Demirspor'un istediği bonservis bedelinde istediği mesafeyi kaydedemedi ve rota bu kez Almanya'ya çevrildi. Daha önce adı pek çok kez Süper Lig'in devleri ile anılan Ömer Toprak için yeniden girişim yapılacak.

Başakşehir'de de talip olmuştu

Abdullah Avcı’nın Başakşehir’i çalıştırdığı dönemde de istediği 32 yaşındaki savunmacı, Bundesliga 2’de Werder Bremen forması giyiyor. Alman ekibinin kaptanı, bu sezon 14 maça çıktı, 1 gol attı. Türkiye’ye gelmeye sıcak bakmadığı konuşulan Ömer için tekrar nabız yoklanacak. Tecrübeli sağ stoperin, kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.


 


Kontratı bitiyor

Dolayısıyla Ömer Toprak’ın Trabzonspor’a gitmek istemesi halinde, bonservis konusunda Werder Bremen’in ciddi bir zorluk çıkartması beklenmiyor. Çünkü sezon sonunda tecrübeli futbolcu boşa çıkacak. Trabzonspor ara transfer döneminde şu ana kadar Visca, Puchacz, Kouassi ve Yusuf Erdoğan’ın yanı sıra gençlik hamlesi olarak da Enis Destan, Taha Altıkardeş, Kerem Şen ve Batuhan Kör’ü kadrosuna katmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.