Trabzonspor'da gündem transfer! 3 isim ve 1 sürpriz

Trabzonspor'da gündem transfer! 3 isim ve 1 sürpriz
Son dakika Trabzonspor transfer haberleri... Alexander Sörloth'u resmen RB Leipzig'e satan Trabzonspor'da transfer için de geri sayım sürüyor. Bordo mavili taraftarların sabırsızlıkla beklediği imzaların kısa sürede atılması öngörülüyor. Hedefte 3 isim ve 1 de sürpriz futbolcu var. İşte detaylar...

Süper Lig'in geride kalan 2 haftasından sadece 1 puan çıkarabilen Trabzonspor'da transfer için de çalışmalar sürüyor. Son olarak Alexander Sörloth'u Almanya'ya gönderen Fırtına'nın limiti de yükseldi.  Bugünden itibaren gelmesi muhtemel oyuncular için beklentiler de yükselecek. Gündemde ise Vitor Hugo, Erik Sviatchenko ve Marko Livaja var. Eğer şartlar oluşursa Halil Dervişoğlu için de Brentford'un kapısı çalması bekleniliyor. Detaylar haberimizde.

Erik Sviatchenko: Takımı ile adım adım Şampyionlar Ligi'ne doğru giden Danimarkalı futbolcu için FC Midtjyllanda hemen karar vermek istemiyor. Oyuncunun kontratının sona ermesine daha uzun bir süre bulunan siyah kırmızılı ekip son olarak 2 milyon euro talep etmişti. Trabzonspor ise taksitlerle ödeme planı oluşturup deneyimli savunmacıyı kadrosuna katmak istiyor.

erik sviatchenko

Vitor Hugo: Brezilyalı savunmacı gelmeye dünden razı. Her şeyi kabul etti, Flavio ve Guilherme'yi de takibe aldı ancak Palmeiras'ın inadı henüz kırılamadı. Tecrübeli stoperi kadrosuna katmakta çok kararlı olna Fırtına yine ödemelerini limit sebebiyle taksitler halinde gerçekleştirmek istiyor. Oyuncunun sosyal medya hamlesi transferin bitmesine yakın bir süre olduğuna işaret ediyor.

vitor hugo

Marko Livaja: Daha önce Fenerbahçe'nin de listesinde bulunduğu ve görüşmeler yaptığı iddia edilen Hırvat oyuncu için Trabzonspor da devrede. Sezon başında AEK ile oynanan UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçındaki performansı ile de adından söz ettiren ve devamında da önemli bir istatistik yakalayan deneyimli futbolcunun kulübü AEK 2 milyon civarında bir bonservis istedi. Görüşmeler sürüyor.

marko livaja

Sürpriz Halil Dervişoğlu: Trabzonspor'un tüm uğraşlarına rağmen transfer edemediği Halil Dervişoğlu, Brentford'un yolunu tuttu ama işler istediği gibi gitmedi. Trabzonlu futbolcu geçen sezon işleyen takımı bozmaması için oynatılmadı. Bu sezon da forma şansı bulamadı. Eğer limit konusunda tasarruf sağlanırsa İngiliz kulübünün kapısı kiralama konusunda çalınacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.