Trabzonspor'da gündem yine Patric!

Trabzonspor'da gündem yine Patric!
Kısa bir süre sonra yeni sezon çalışmalarına başlayacak olan Trabzonspor'da transfer mesaisi sürüyor. Kampa kadar birkaç imza attırmak isteyen yönetim birçok isim ve kulübüyle görüşmelerinde önemli mesafe kat etmeyi başardı. Diğer yandan menajerler de kulübün kapısını aşındırıyor. Son olarak sezon başı ve ocak ayı transfer döneminde adı geçen Patric önerildi. İspanyol stoperin sözleşmesi sona eriyor.

Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor'da özellikle sağ stoper mevkisi için oldukça sıkı bir gayret söz konusu. Vitor Hugo'yu Denswil ve Ahmetcan ile rotasyonlamayı planlayan teknik heyetin hedefinde sağ tarafa da aynı derinlikte oyuncu kalitesi oluşturabilmek. Daha önce Felipe Augusto ve Boateng ile ilgilendiği iddia edilen bordo mavililerin gündemine geride kalan sezonun başında ortasında transferini gerçekleştirdiği Patric geldi. Menajerlerin yönetimin kapısını çalarak oyuncuyu getirebileceklerini söyledi. İtalya odaklı gerçekleştirdiği transfer operasyonundan şampiyon ayrılan bordo mavililerin bu durumu birçok temsilcinin de iştahını kabartıyor. Son karar ise Abdullah Avcı'da. Patrice geçen sezon 30 maça çıkıp 2 gol 2 de asist yaptı.


 

Patric Gabarron Gil kimdir?

Tam adı Patricio Gabarrón Gil oldan Patric, 17 Nisan 1993 tarihinde İspanya'nın Mula kentinde doğdu. Patric 28 yaşında. Futbola Muleno'da başlayıp sonrasında Real Murcia alt yapısına geçiş yaptı. Ülkenin en önemli alt yapılarından Villarreal ve Barcelona akademilerinde de eğitim aldı, Barcelona B takımı ile 87 karşılaşmada forma giydi. 2015 yılında 500 bin euro karşılığında Lazio'ya transfer olarak ilk yurt dışı deneyimini yaşadı. Bugüne kadar çıktığı 140 maçta 2 gol 4 asistlik performans gösterdi. Bu sezon ise 15 mücadelede takımının formasını terletip 1 kez rakip fileleri sarsmayı başardı. Bugüne kadar 228 müsabakada yeşil sahalara atım atan Patic, Barcelona ile 1 İspanya Süper Kupası zaferi yaşarken Lazio ile de 1 İtalya Kupası ve 2 İtalya Süper Kupası kazandı. Güncel piyasa değeri ise 5.5 milyon euro olarak gözükmektedir. Stoper mevkisinin yanı sıra sağ bek mevkisinde de oynadı.


Patric Gabarron Gil

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.