Trabzonspor'da hareketli günler... İki yıldızın ismi transfer için yazıldı

Trabzonspor'da hareketli günler... İki yıldızın ismi transfer için yazıldı
Süper Lig'de yarın Vava Cars Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da diğer yandan transfer harekatı devam ediyor. Bordo mavililer gelecek sezonun kadrosu konusunda planlama çalışmalarını sürdürürken iki isim gündeme geldi. İtalya ve Yunanistan'dan iki yıldızın adı medyada yer aldı ve girişim yapılacağı dile getirildi. Patric Gabarron ve Georgios Masouras hedefteki yeni yıldızlar.

Bu sezon performansıyla lige ambargo koyan Trabzonspor'da gelecek sezonun yapılanması konusunda da çalışmalar devam ediyor. Abdullah Avcı ve ekibi, izleme komitası ve yönetim ile hummalı bir şekilde yeni senede hangi isimlerin kadroda olması gerektiği yönündeki hazırlıklarını sürdürüyor. İç transfer kadar dış transferin de büyük önem taşıdğı Fırtına'da devre arasında gündeme gelen Masouras ve Gabarron'dan vazgeçilmediği yazıldı. İtalya ve Yunanistan medyasında iki isim hakkında Karadeniz temsilcisinin ısrarlı olduğu ve girişimlerde bulunacağı yazıldı.


Değeri 10 milyon euro

Yunan sol kanat Georgios Masouras ile ilgili transfer haberleri devam ediyor. Olympiakos muhabirlerinden Nikos Stamatelos, aldığı istihbarata göre Trabzonspor'un 28 yaşındaki sol kanat için bu kez daha iyi bir teklifle Olympiakos'un kapısını çalacağını bildirdi. Siopis ve Bakasetas'tan memnun olan Trabzonspor'un, Yunan oyuncuları üçleyeceğini ileri sürdü... Masouras bu sezon 39 maçta 12 gol, 7 asistlik performans sergiledi. Yunan yıldızın piyasa değeri 10 milyon euro.


Sözleşmesi bitiyor

Tuttomercato sitesi, Trabzonspor'un SS Lazio ile sözleşmesi bitecek olan İspanyol stoper Patric ile ilgilendiğini yazdı. Sağ bek de oynayabilen Barcelona çıkışlı 28 yaşındaki savunmacının, Beşiktaş'a da önerildiği belirtildi. Sağ stoper arayan Fırtına'nın listesinde başka oyuncular da bulunuyor. Son karar sezon sonunda verilecek.


patric gabarron


 

Patric Gabarron kimdir?

Tam adı Patricio Gabarrón Gil oldan Patric, 17 Nisan 1993 tarihinde İspanya'nın Mula kentinde doğdu. Patric 28 yaşında. Futbola Muleno'da başlayıp sonrasında Real Murcia alt yapısına geçiş yaptı. Ülkenin en önemli alt yapılarından Villarreal ve Barcelona akademilerinde de eğitim almış, Barcelona B takımı ile 87 karşılaşmada forma giydi. 2015 yılında 500 bin euro karşılığında Lazio'ya transfer olarak ilk yurt dışı deneyimini yaşadı. Bugüne kadar çıktığı 140 maçta 2 gol 4 asistlik performans gösterdi. Bu sezon ise 15 mücadelede takımının formasını terletip 1 kez rakip fileleri sarsmayı başardı. Bugüne kadar 228 müsabakada yeşil sahalara atım atan Patic, Barcelona ile 1 İspanya Süper Kupası zaferi yaşarken Lazio ile de 1 İtalya Kupası ve 2 İtalya Süper Kupası kazandı. Güncel piyasa değeri ise 5 milyon euro olarak gözükmektedir. Stoper mevkisinin yanı sıra sağ bek mevkisinde de oynadı.

Giorgos Masouras (Georgios Masouras)


Giorgos Masouras (Georgios Masouras) kimdir?

Trabzonspor'un ilgilendiği ifade edilen Giorgos Masouras (Georgios Masouras) ile ilgili bilgiler de merak konusu. Yuınanistan'ın Kechrinia kentinde 1 Ocak 1994 tarihinde doğmuştur. 27 yaşındadır: Futbola Omonoia Kechrinias'ta başlamıştır ve Apollon Smyrnis forması da giymiştir. Apollon alt yapısına transfer olduktan sonra Ilysiakos trakımına transfer olmuştur. Buradan Panionios'un yolunu tutan Yunan yıldız, 2018-2019 tarihinde ise 400 bin euro bonservis karşılığında ülkenin en önemli kulübü Olympiakos'a imza atmıştır. Kırmızı beyazlı forma ile bugüne kadar 136 maça çıkmış, 36 gol atıp 17 de asist yapmıştır. Milli takım formasını ise 23 kez terletip 3 kez rakip fileleri sarmıştır. Bu sezon 18 defa sahada yer alan kanat oyuncusu, 6 defa gol sevinci yaşadı ve 4 kez de arkadaşlarına skor üretmeleri için pas veren isim oldu. Güncel piyasa değeri 7.5  milyon euro olmakla birlikte 2024 yılına kadar kontratı bulunmaktadır. 2 Yunanistan Ligi şampiyonluğu ve 1 Yunanistan Kupası kazanma başarısı gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.