Trabzonspor'da ikinci Burak Yılmaz dönemi de bitti! Beşiktaş ile anlaşmaya vardı

Trabzonspor'da ikinci Burak Yılmaz dönemi de bitti! Beşiktaş ile anlaşmaya vardı
Trabzonspor 6 yıllık gol hasretini yeniden dindiren Burak Yılmaz ile yollarını bir kez daha ayırmak zorunda kalacak. Tecrübeli golcü bu kez Galatasaray değil bir başka eski takımı Beşiktaş yolcusu.

Sezon başında Çin'den uzun uğraşlar sonucunda transfer edilen Burak Yılmaz haziran ayında İstanbul'un yolunu tutacak gibi görünüyor. İddialara göre Beşiktaş ile anlaşan tecrübeli golcü Antalyaspor'dan ilk büyük takım transferini siyah beyazlılara yapmış ancak Tigana döneminde yaşadığı sorunlarla istediği performansı gösterememişti. Beşiktaşlı olduğu da çeşitli çevrelerce bilinen 'kral' lakaplı santrfor bu sezon Trabzonspor formasıyla 23 gol attı.

Şampiyonluk yarışında geride kalan Beşiktaş son üç haftaya rakiplerinin arkasında girerken özellikle gol yollarındaki sorunları aşamaması sebebiyle birçok maçta beklemediği puanlar kaybetmişti. Negredo'nun Cenk Tosun sonrası performansı hayal kırıklığı yaratırken Larin'in beklenen düzeye gelmemesinden dolayı oynatılmaması ve Mustafa Pektemek'e de yeterli süre verilmemesi sebebiyle siyah beyazlılar hücum hattında yetersiz kaldı. Burak Yılmaz'ın mevcut performansıyla tüm forvetlerin önüne geçebileceği dile getiriliyor.

burak yılmaz trabzonspor
 

Beşiktaş'ın şartı bedava!

Son senelerde yaptığı ucuz ve bonservissiz transferlerle dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş'ta Burak Yılmaz'ın transferi de cüzi bir miktarda bitirilmeye çalışılacak. Ödeme problemlerinin yaşandığı Trabzonspor'dan bonservisini alması karşılığında anlaşmak isteyen siyah beyazlılar hem Burak gibi golcüyü bedavaya bitirmek hem de rakibinin elini zayıflatmak istiyor. Gelecek sezon Avrupa kupalarına katılmak için mücadele veren ve özellikle Şampiyonlar Ligi'nde oynama amacı olan Kara Kartal'da tecrübeli golcünün vereceği katkı merakla bekleniyor.
 

Sezon başı olmamıştı

Beşiktaş'ın Burak Yılmaz'a olan ilgisi yeni değil. Sezon başında Şenol Güneş'in istediği golcü futbolcu ve Volkan Şen taraftar tarafından tepki ile karşılaşınca iki oyuncu da Trabzonspor'a imza atmıştı. Mevcut durumda ise Burak Yılmaz'ın gelmesine sıcak bakan büyük bir kesim var artık.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.