Trabzonspor'da kaçan balık büyük oldu: Davidson!

Trabzonspor'da kaçan balık büyük oldu: Davidson!
Koronavirüs sebebiyle bu sene ekim ayında sona eren transfer döneminde birçok isimle ilgilenen Trabzonspor, Davidson'a da kanca atmış ancak daha sonra somut bir hamle yapmamıştı. Vitoria Guimaraes ile gösterdiği performans sonrasında Aytemiz Alanyaspor'a imza atan Brezilyalı şimdiden 5 gol ve 1 asist ile dikkat çekiyor.

Geçen sezon hücum hattında yakaladığı verimle şampiyonluğun en önemli adaylarından biri olan Trabzonspor'da ilk beş hafta itibarıyla etkisiz kalınması tabelaya da yansıdı. Sadece 5 puan toplayan bilen bordo mavililerin attığı gol sayısı, transfer döneminde ilgilenilen ancak sonrasında vazgeçilen Davidson ile aynı. Sambacı performansıyla parmak ısırtmaya devam ederken Galatasaray karşısındaki golünün yanısıra krallık yarışında da ismini ilk sıraya yazdırdı.



Haberleri paylaşmıştı

Başkan Ahmet Ağaoğlu döneminde girdiği ekonomik yapılanma sürecinde bu sezon da maliyeti uygun isimlere yönelen Trabzonspor'un izlediği futbolcular arasında yer alan Davidson, transfer haberlerinin çıktığı günlerde Instagram hesabından paylaşımlarda bulunarak bordo mavililere yeşil ışık yaktı ancak bu tutum karşılık bulmadı. Karadeniz temsilcisi Güney Amerikalı futbolcuyu kadrosuna katmadı. Aytemiz Alanyaspor daha önce pek çok oyuncunun transferi konusunda çalıştığı Cenk Melih Yazıcı'yı devreye sokarak Davidson'u Antalya'ya getirdi. 1 milyon euroya mal olan 29 yaşındaki oyuncu şimdiden gösterdiği performansla herkesi pişman etti. 


davidson alanyaspor

 

Davidson da Luz Pereira kimdir?

5 Mart 1991'de Brezilya'nın Rio De Janeiro kentinde dünyaya geldi. Futbola Clube Atlético do Porto (PE)'da başladı. Fortaleza, Gailicia-BA, Botafogo-BA, Santa Rita ve Fluminense-BA formaları giydi. Covilha ile Portekiz'de ilk yurt dışı deneyimini yaşadı. 2018-2019 sezonunda Vitória Guimarães SC'ye 800 bin euro bonservis bedeliyle imza attı. Portekiz temsilcisinde 76 maça çıktı ve 20 gol atıp 20 de asist üretti. Transfermarkt piyasasında güncel değeri 2.4 milyon euro.


Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.