Trabzonspor'da KAP zamanı!

Trabzonspor'da KAP zamanı!
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da bir oyuncu için daha KAP bildirimi yapılacak. Bordo mavililer yeni transferi ile önemli bir hamle gerçekleştirdi.

Trabzonspor'un 1.5 aydır peşinde koştuğu ve zaman zaman geri duruma düştüğü Gaston Campi transferinde mutlu son geldi. Bordo mavililer uzun uğraşlar sonucu anlaşmaya vardığı Arjantin ekibi Estudiantes ile sıkıştı. Bir süredir antrenmanlara da çıkmayan Campi'ye FIFA yolu da görünmüştü ancak tecrübeli stoper geri adım atmadı ve mayıs sonunda söz verdiği Karadeniz temsilcisi ile yeni bir kariyere başlıyor.

KAP bekleniyor
Arjantinli stoperi bugün Türkiye'ye getirmesi planlanan Trabzonspor'un KAP bildirimini de yarın yapması bekleniyor. Sağlık kontrolünden geçecek olan Gaston Campi'nin 3 ya da 4 yıllık sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. Deneyimli stoperin bonservisine 800 bin euro ve sonraki satıştan pay ödeyecek Fırtına yıllık ücret olarak da aynı seviyede bir ücret verecek.

Estudiantes takımından yapılan açıklama gece saatlerinde yayınlandı ve oyuncunun sağlık kontrolünden geçeceği belirtildi

gaston campi

Sıra geldi santrafora
Bordo mavililer stoperde önemli bir adım atarken artık santrafor transferi daha da büyük önem kazandı. Takımın gol yükünü sırtlayabilecek bir isim arayan Karadeniz temsilcisinde Adam Szalai, Vedad Ibisevic, Salomon Kalou ve Jonathas isimleri ön plana çıkıyor. Avusturya kampına yetişmesi beklenen yeni forvetin kim olacağı konusunda taraftarlarlarda şimdiden büyük bir heyecan başladı.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.