Trabzonspor'da kasketli fırtına sürecek! Abdullah Avcı'dan tam mesai...

Trabzonspor'da kasketli fırtına sürecek! Abdullah Avcı'dan tam mesai...
Aldığı sonuçlarla Trabzonspor'u yeniden şampiyonluk potasına dahil eden Abdullah Avcı, Fenerbahçe karşılaşması için mesaisini tüm hızıyla sürdürüyor. Deneyimli teknik adam hem takım oyunu hem bireysel varyasyonlar üzerinde durarak rakibin zayıf yönlerini analiz ederken diğer tarafta ise eksik oyuncuların dönmesini bekliyor.

Galatasaray'a 2-0 kaybettikten sonra oynadığı 10 maçın 9'unu kazanan ve 1'inde berabere kalarak şampiyonluk yarışının içine dahil olan Trabzonspor'da sırada Fenerbahçe derbisi var. Bordo mavililerde dün sarı lacvertilerin Göztepe'ye kaybetmesi ve 3 puan bırakmasıyla birlikte üst sıralar için umut arttı. Ayrıca bu hafta kazanarak puanlarını eşitlemek isteyen Fırtına'da ikili averajda da öne geçebilecek bir skor alınması adına gayret gösteriliyor.


Avcı tam mesaide!

Trabzonspor'u bu sezon aldığı kör kuyudan zirveye taşıyan Abdullah Avcı yine takımın en önemli silahı olacak. Tecrübeli hoca 7 maçtır kazanan öğrencilerini derbiye özel motivasyon ile hazırlarken hem sahip oldukalrı silahlar hem de oyun varyasyonuna göre bireysel ve takım stratejileri geliştiriyor. Maç öncesi analizlerinde birçok karşılaşmayı adeta kafasında oynadığını ispat eden Avcı bunun bilincinde ve ekibini buna göre pazar günü sahaya çıkaracak.


Yeni kasketler satışa çıkıyor

Ahmet Suat Özyazıcı ve merhum Özkan Sümer'in taktığı kasketleri yeniden moda haline getiren Abdullah Avcı, önemli bir girdi sağlanmasına da katkıda bulunmuştu. Kısa sürede biten kasketlerin yeni stokları ve modelleri de satışa sunulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.