Trabzonspor'da Kone seferberliği

Trabzonspor'da Kone seferberliği
Stoper mevkisine yapacağı Slovenya kampına yetiştirmek isteyen Trabzonspor'da ilk hamle İspanya'dan geliyor. Geçen sezonu Strasbourg'da kiralık olarak geçiren Kone ile prensipte anlaşan bordo mavililer, Burkina Fasolu oyuncunun kulübü Malaga'yı ikna etmenin uğraşını veriyor.

Sezonun bitmesiyle büyük bir boşluğun oluştuğu defans hattının ortasına takviye yapmak için tüm imkanları seferber eden Trabzonspor'da daha önce gündeme gelen isimlerle anlaşma sağlanamamıştı. Damien Da Silva'nın yanısıra Mbemba, Kana Biyik ve Sadık Çiftpınar transferleri mutsuz sonuçlanmıştı. Şimdi ise kulübü ile sözleşmesi gelecek sezon sonu tamamlanacak olan ve ayrılmaya sıcak bakan Kone gündeme geldi. Geride kalan sezonda 33 maça çıkan Bakary Kone için girişimlerini hızlandıran bordo mavililerin tecrübeli futbolcuyu kiralaması bekleniyor.

BICAKCIC VE KAMINSKI
Kone'nin transferini yurt dışı kampına kadar sonuçlandırmaya çalışacak olan bordo-mavililer, Bundesliga'da az süre alan stoperler üzerinde de araştırma yapıyor. Hoffenheim'da forma giyen 28 yaşındaki Boşnak Ermin Bicakcic bu doğrultuda gündeme alınan ilk isimlerden olurken, Stutgart'ta oynayan Polonyalı Marcin Kaminski'nin de uzun zamandır takip edildiği öğrenildi. Yönetim önümüzdeki günlerde bu transferle ilgili girişimlerini hızlandırarak, kampa kadar en az iki stoper almak istiyor..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.