Trabzonspor'da kongre zamanı! Ahmet Ağaoğlu'nun listesinde kimler yok?

Trabzonspor'da kongre zamanı! Ahmet Ağaoğlu'nun listesinde kimler yok?
Fenerbahçe maçından muhteşem bir oyun ve 2-1'lik galibiyetle ayrılan Trabzonspor'da sıra kongreye geldi. Tek aday olarak seçime girmesine kesin gözle bakılan mevcut başkan Ahmet Ağaoğlu'nun listesinde kimler yok? İşte detaylar...

Göreve 6 aylığına gelen Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi süreyi daha da yukarı çekmek adına yeni dönemde de aday olacak. Ağaoğlu'nun ekibinde yapacağı birkaç değişiklikle birlikte listesini divana teslim etmesi bekleniyor. Özellikle Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu'nun görev almaması bekleniyor. Hacısalihoğlu Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a satılması konusunda taraftarlardan bir hayli tepki görmüştü. Ağaoğlu'nun kendisiyle çalışmaması konusu hemen hemen kesin gibi.

987 milyon lira borç açıklandı

Denetleme kurulu, bordo- mavili ekibin borcunu açıkladı. Kısa vadeli borçların toplamının 659 milyon 498 bin, uzun vadeli borçların toplamının 586 milyon 882 bin TL olduğu belirtildi. Kısa vadeli mevcutların 258 milyon 681 bin TL olduğu ve bu miktarın düşülmesinin ardından net borcun 987 bin 698 bin TL'ye indiği dile getirildi.

Fener maçı sonrası teşekkür

Yönetım, Fenerbahçe karşılaşmasının sağduyulu bir ortamda ve hiçbir gerginliğe mahal vermeyecek şekilde oynandığına vurgu yaptı. Açıklamada, "Başkanımız ve yönetim kurulumuzun adına bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz'' denildi.
.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.