Trabzonspor'da kritik gün geldi! Stoper transferi olacak mı? Son durum

Trabzonspor'da kritik gün geldi! Stoper transferi olacak mı? Son durum
Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeye hazırlanan ve yaptığı transferlerle adından söz ettiren Trabzonspor'da gözler 9 Temmuz'a çevrildi. Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun işaret ettiği gün için en önemli gündem maddesi stoper takviyesi. Birçok isim geçmesine rağmen henüz bir anlaşma sağlanamadı. Bu durum da taraftarları üzdü. Peki, Trabzonspor'da stoper transferi olacak mı? Transferde son durum ve detaylar haberimizde.

Bu sezon kadrosuna Eren Elmalı, Doğucan Haspolat, Trezeguet, Stefano Denswil ve Jens Stryger Larsen'i katan Trabzonspor'da 6'ıncı transferin stoper olması bekleniyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu ga geçtiğimiz günlerde 9 Temmuz'u işaret ederek hem milli takımlarda olan oyuncuların hem de yeni transferlerin kampa katılacağını gelirtmişti. Mısırlı yıldızı bitiren Karadeniz temsilcisinde gözler artık sağ stopere çevrildi. Taraftarlar da oldukça sabırsız. Herkes yeni sağ stoperin kim olacağını merak ederek heyecanla bekliyor. Peki, Trabzonspor'da stoper transferi olacak mı? Transferde son durum ve detaylar haberimizde.



Kaan ve Marlon olumsuz

Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda hareket eden yönetim öncelikli hedef olarak Kaan Ayhan ve Marlon'u belirledi ancak işler istendiği gibi gitmedi. Sassuolo milli futbolcu için, eşi de sambacının yeni bir ülkeye gitmesi konusunda olumsuz karar verince anlaşma sağlanamadı.


 

Kouyate'de fark var

Menajeri Ediz Balkan'ın İstanbul'a geldiği Senegalli yıldız Kouyate için de görüşmeler sağlandı. Ancak yine el sıkışılamadı. Geçtiğimiz sezon da transferi gerçekleşmeyen Afrikalı futbolcu bir kez daha Trabzonspor forması giyemedi. Ama yine de irtibat kopartılmış değil.
 

Öneriler var

Listedeki isimlerin haricinde menajerler de birçok yıldızı getirebilmek adına bordo mavililerin kapısını çalıyor. Onlardan biri Strandberg diğeri ise Tuanzebe oldu. İngiliz oyuncuya sakatlık, Norveçli futbolcuya da mevcut formundan dolayı sıcak bakılmıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.