Trabzonspor'da kritik karar: Majid Hosseini mi Gaston Campi mi?

Trabzonspor'da kritik karar: Majid Hosseini mi Gaston Campi mi?
Devre arası transfer döneminde iddialı isimleri kadrosuna katmak isteyen Trabzonspor'da temaslar sıklaştırılıyor. Bordo mavililerin savunma hattında sözleşmesi sona erecek Gaston Campi ve Majid Hosseini arasında da bir tercih yapması bekleniyor.

Abdullah Avcı'yı takımın başına getiren Trabzonspor'da ilk transfer dönemi için hazırlıklar devam ediyor. Bordo mavililer bir yandan alacağı isimler konusunda çalışmalarını yürütürken diğer taraftan da göndereceği futbolcuları belirleme konusunda yoğun mesai harcıyor. Stiven Plaza'nın gözden çıkarılması hemen hemen kesinleşirken stoper hattında sözleşmesi sona erecek Campi ve Hosseini arasından da bir etercih yapılması bekleniyor. İki savunmacının ocak ayında takımdan ayrılması muhtemel. Hüseyin Türkmen'in de bulunduğu rotasyona ek bir kontenjan harcanmak istenmemesi bu tasarrufu beraberinde getirecek.

Hosseini önde

Takımda bu yıl üçüncü sezonunu geçiren Majid Hosseini'nin kalma şansı Arjantinli mevkidaşına göre daha yüksek. Milli takım oyuncusu da olan İranlı futbolcu genç yaşı ve potansiyelinin yanısıra karakteri ile de geldiği günden bu yana çalıştığı her teknik heyetin beğendiği isimler arasında yer alıyordu. Yönetimin de kısa zaman içerisinde menajeri ile görüşerek anlaşma zemini araması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.