Trabzonspor'da kritik karar: Vitor Hugo mu Majid Hosseini mi?

Trabzonspor'da kritik karar: Vitor Hugo mu Majid Hosseini mi?
Fenerbahçe'ye yenilerek 3 puan kaybeden Trabzonspor'da Kasımpaşa maçı öncesi kritik bir süreç yaşanıyor. Bordo mavililerde Vitor Hugo'nun kırılan burnu sonrası oynayıp oynamayacağı merak konusu. Brezilyalı stoperin yerine ise Majid Hosseini hazırlanıyor. Abdullah Avcı iki isim arasından birine karar verecek.

Abdullah Avcı ile yakaladığı 7 galibiyetlik serisi Fenerbahçe karşısında sona eren Trabzonspor'da yeni bir sayfa açılmak üzere Kasımpaşa maçı dört gözle bekleniyor. Bugün İstanbul'a gidecek olan bordor mavililerde Vitor Hugo'nun durumu büyük önem taşıyor. Sambacının kırılan burnu  ile mücadele ettikten sonra sahalardan uzak kalıp kalmayacağı merak konusuydu. Sağlık ekibinden gelecek haber ve deneyimli oyuncunun oynama isteği yarınki mücadelede belirleyici rol oynayacak.


Hosseini kendini hazır tutuyor

Vitor Hugo'nun oynamama ihtimalinin bulunması sonrasında İranlı stoper Majid Hosseini de kendisini maça daha motive hazırlıyor. Stoper oynadığı karşılaşmalarda performansıyla dikkat çeken 24 yaşındaki oyuncu her an sahaya çıkacakmış gibi çalışıyor. Hüseyin Türkmen'in forma giymesi beklenmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.