Trabzonspor'da kritik soru: Santrafor kim olacak?

Trabzonspor'da kritik soru: Santrafor kim olacak?
Gervinho ve Bruno Peres'ten sonra Marek Hamsik'i de kadrosuna katan Trabzonspor'da gözler sol bek ve santrafor mevkilerine çevrildi. Bordo mavili taraftarları en çok heyecanlandıran mevki ise ön bölgede gollerin atacak isim. Geçen sezon Sörloth sonrasında büyük sıkıntı çeken Karadeniz temsilcisinde Norveçli golcü başta olmak üzere birçok isim gündemde.

Arka arkaya patlattığı transfer bombaları ile adından söz ettiren Trabzonspor'da gözler santrafor mevkisine getirilecek isme çevrildi. Yarın Koita'yı duyurması beklenen bordo mavililerde birinci forvet oyuncusunun kim olacağı merak konusu ve yapılan transferlerin ardından bu bölgeye gelecek futbolcu herkesi sabırsızlandırıyor. Karadeniz temsilcisi ile adı anılan santraforlar ve son durumları...

Alexander Sörloth: Herkesin rüyası onun tekrar Trabzon'a gelerek golelrine kaldığı yerden devam etmesi ancak bu süreç hiç de kolay değil. Maddi konuların yanısıra Norveçli golcünün kariyer şekillendirmesini nerede şekillendirmek isteyeceği de önem taşıyor. Ancak bunlardan en önemlisi haziran sonunda başlayacak olan Leipzig kampı. Eğer buradan Sörloth için olumsuz bir durum çıkarsa Fırtına harekete geçecek.

Alexander Sörloth


Jakub Swierczok: Polonya liginde gösterdiği performansla adını duyuran Jakub Swierczok'in adı da Trabzonspor ile anılıyor ancak kiralık oynadığı Piast Gliwce'nin satın alma opsiyonunun bulunması şu anlık görüşmeleri tıkayabilir. Eğer aksi bir karar alınırsa yönetim hamle yapabilir. 


Jakub Swierczok


Danny Welbeck. Sözleşmesi sona eriyor ancak sakatlık geçmişinin kabus gibi olması herkesi düşündürüyor. Koita'nın da bu riski fazlaca taşıması ve geçen senelerde alınan oyuncularda yaşanan çok sayuda sakatlık geri adım attırdı. Welbeck'e Abdullah Avcı'nın onay vereceği düşünülmüyor.


danny welbeck


Georgios Giakoumakis: VVV Venlo küme düştükten sonra adı hem Beşiktaş hem de Trabzonspor ile anıldı. Hollanda ligi gol kralı olan Yunan futbolcu için Bakasetas'ın da devrede olduğu yazılmıştı. Ancak tek sezonluk performansının sadece Hollanda'da olması endişeli yaklaşılmasına sebep oluyor.

Georgios Giakoumakis


Michy Batshuayi: Crystal Palace'ın satın alma opsiyonunu kullanmadığı Batshuayi için Chelsea ile kurulan ilişkiler yeniden canlanabilir. Daha önce Malouda, Marin, Bosingwa ve Baker'i kadrosun kattığı Londra ekibinin kapısını çalması muhtemel olan Fırtına, Belçikalı golcüyü renklerine katabilir.

Andreas Cornelius: Gervinho ve Bruno Peres'i getiren uçakta kendisi için de yer alan ancak menajerimin talepleri sonrasında transferinden vazgeçilen Danimarkalı forvet Trabzonspor'a haber gönderdi. Daha önce 2.5 milyon eurodan başlayan pazarlıklarda mesafe kat edilememiş ve Cornelius'un transferi gerçekleşmemişti. şimdi ise yüksek yıllık ücretlerle kadroya katılan oyuncuların ardından bir de bonservis ödemesi gereken Fırtına'nın grişim yapması beklenmiyor.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.