Trabzonspor'da kritik zirve! Ahmet Ağaoğlu ile Abdullah Avcı bir araya geliyor

Trabzonspor'da kritik zirve! Ahmet Ağaoğlu ile Abdullah Avcı bir araya geliyor
Ligde Çaykur Rizespor ile berabere kalarak 2 puan daha kaybeden Trabzonspor'da gelecek sezonun çalışmaları bugün resmen start alıyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu ile Teknik Direktörü Abdullah Avcı bir araya gelerek gündemdeki konuları masaya yatıracak.

Son 8 haftada kaybettiği 14 puanla zirveden uzaklaşan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor. Bordo mavililer oynadığı son 8 maçta tam 14 puan kaybetti ve şampiyonluk mücadelesinin yanısıra Şampiyonllar Ligi'ne katılma konusunda da geride kaldı. İşleri ihtimallere bırakmak istemeyen ve planlı bir şekilde yeni sezona hazırlanma konusunda elini sıkı tutan Fırtına'da kritik zirve bugün gerçekleştirilecek. Deneyiöli çalıştırıcı Abdullah Avcı, gelecek sezonun raporunu sunmak adına Başkan Ağaoğlu ile görüşecek. Gündemde birçok konu bulunuyor.

Gidecekler ve kalacaklar belirlendi

Kalan hatalarda oynayacağı maçlarda maksimum puanı toplamak isteyen Trabzonspor'un kadrosunda gelecek sezon kalacak ve gidecek oyuncular az çok belli oldu. Buna göre kiralık olarak takıma kazandırılan Marlon, Afobe ve Baker ile yola devam edilmesi beklenmiyor. Üç oyuncudan sadece Marlon sürekli oynama şansı bulabildi. Bu süreçte de katkısı sınırlı oldu. Avcı'nın da kendisinden yana terich yapması yüksek ihtimal değil. Opsiyonu da 2 milyon euro. Takımdan gönderilecek diğer isimlerin de belirlenmesi konusunda raporunu hazırlayan deneyimli çalıştırıcı yerlerini ise önemli isimlerle doldurmak amacında.

Birçok futbolcu listede

Avcı'nın gelişi sonrasında ölü toprağını üstünden atan ve Süper Kupa'yı kazanıp ligde de zirve mcüadelesine kadar yükselen Trabzonspor'un listesinde birçok oyuncu var. Özellikle de en sıcak isim Umut Meraş. Fransa'da Le Havre forması giyen milli futbolcunun takıma kazandırılması konusunda yoğun çaba var. Sabaly, Efecan Karaca, Visca gibi oyuncular da radarda.

Avcı yine dümende

Devre arasında yaptığı transferlerle tam isabet isimleri takıma kazandıran Abdullah Avcı bir kez daha tek yetkilli olarak belirlendi. Menajer önerisiyle hiçbir oyuncu istemeyen tecrübeli antrenör talep ettiği isimlerden de ücreti en makul olanlarının alınmasını istiyor. Türkiye kadar yurt dışında da birçok ismle raporunda yer veren Avcı ocak ayındaki başarısını sürdürmek ve bordo mavililere şampiyonluk yaşatmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.