Trabzonspor'da Naci Ünüvar gelişmesi! Satın alma opsiyonu olacak mı?

Trabzonspor'da Naci Ünüvar gelişmesi! Satın alma opsiyonu olacak mı?
Trabzonspor'un Hollanda devi Ajax'tan kadrosuna katmak adına girişimde bulunduğu Naci Ünüvar'ın transferinde yeni gelişmeler yaşanıyor.

Ajax alt yapısında oynadığı maçlarda gösterdiği performansla bu sezon A takıma yükselen ancak şu ana kadar yeni teknik direktör Alfred Schreuder'in planlarında kendine yer bulamayan Naci Ünüvar, kiralık olarak ayrılmaya karar vermişti. 19 yaşındaki futbolcunun transferi için devreye giren Trabzonspor, Ahmetcan Kaplan nedeniyle temas halinda bulunduğu Amsterdam ekibinin yetkilileriyle görüşme gerçekleştirdi.

Mevkisinde Eredivisie'nin önemli oyuncularından Dusan Tadic'in yanı sıra bu sezon Tottenham'dan transfer edilen Bergwijn'ın bulunduğu sol kanat rotasyonunda şansız az görülen Naci'nin 10 numaradaki rakipleri ise Barghuis, Klaassen ve zaman zaman da Mohamed Kudus. Kalabalık oyuncu grubu arasında kalıp Jong Ajax'ta forma giymek istemeyen genç oyuncu, en yakın arkadaşlarından biri olan Denswil'in yanına gelebilir.

Transferde AZ Alkmaar, Twente, Anderlecht ve Beşiktaş'ın da bulunduğu süreçte Ajax, Trabzonspor'a şartlarını sundu. Ancak kiralama üzerinden gerçekleşmesi planlanan anlaşmada satın alma opsiyonu bulunmuyor. Ajax Akademisi'nin yetiştirdiği özel yeteneklerden biri olarak görülen Naci Ünüvar'ın bir sene tecrübe kazanması ve ardından a takımda yer alarak ilerleyen yıllarda yüksek bonservisle satılması planlanıyor. Bordo mavililerin kısa sürede temasları resmileştirerek orta saha oyuncusunu kadrosuna katması bekleniyor.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.